Ясин Адли:Винаги съм давал всичко от себе си и сега саможертвите ми се отплащат

Ясин Адли:Винаги съм давал всичко от себе си и сега саможертвите ми се отплащат

Ясин Адли разкри убеждението си, че ще всички саможертви , които е направил ще му се отплатят, включително научаването на нова позиция като дълбоко разположен плеймейкър.

Тиджани Райндерс не беше на разположение за мача, тъй като той получи жълт картон срещу Фрозиноне, като по този начин получи наказание от един мач и това беше първият мач, който той пропуска през сезона.

В резултат на това беше необходима промяна в халфовата линия, като Адли запази мястото си в полузащитата заедно с Исмаел Бенасер, който беше здрав, за да започне отново, след като се възстанови от проблем с адуктора.

Бившият играч на Бордо със сигурност изпълни своята роля, като допринесе за чистата мрежа, което означава, че голът на Тео Ернандес през първото полувреме беше достатъчен, за да спечели победата за Милан и да ги изведе на 17 точки пред Наполи в таблицата.

Адли говори пред Скай Италия, за да оцени трудно извоюваните три точки пред над 73 000 фенове на Сан Сиро, като коментарите му бяха предадени от МиланНюз.

Победата означава ли, че Милан постигна постоянство?

„Мисля, че в момента работим по правилния начин. Може да е тривиално, но ние се опитваме да мислим мач на мач и го правим добре. Искаме да продължим по този начин.”

Дали саможертивите се изплащат?

„Мисля, че винаги съм вярвал в работата си, никога не съм се отказвал. Винаги съм давал всичко и сега получавам отплата за всички жертви, които направих.

Как се чувстваш в дефанзивната фаза на играта?

„Работя върху играта си в защита. Мисля, че никога няма да има приноса на топ играчите, но се опитвам да дам баланс на отбора, дори ако играем различно. Винаги се опитвам да спирам атаките на противника, понякога не е лесно, но днес мина добре.”

Колаж bing.comSaggittarius A, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

12.02.2024
nikossf