Пиоли може да повика Франческо Камарда за следващите 2 мача

Пиоли може да повика Франческо Камарда за следващите 2 мача

Милан ще бъде без Оливие Жиру в следващите два мача, а представянето на Лука Йович до момента е разочароващо. Поради това звездата на младежкия тим на "росонерите" Франческо Камарда може да получи повиквателна за първия отбор.

Камарда се представя много силно за Примавера от началото на този сезон, отбелязвайки седем гола във всички състезания. Три от тях дойдоха в младежката Шампионска лига на УЕФА, където 15-годишният играч се изправя срещу футболисти, които са по-големи от него.

Предстсвянето му не остана незабелязано и няколко топ клуба следят ситуацията около него. Очаква се Милан да поднови договора му през март – когато играчът навърши 16 години – а самият Камарда има желание един ден да дебютира в първия отбор на червено-черните.

Според днешното издание на Тутоспорт, Камарда може да получи първата си повиквателна за тима воден от Стефано Пиоли след паузата за националните отбори. Младият играч, обаче ще бъде използван само при крайна необходимост.

Милан е убеден в качествата на Камарда и иска той да се развива с правилното темпо. Инясио Абате върши страхотна работа с нападателя досега, но е съвсем естествено феновете да искат да го видят с екипа на първия отбор.

15.11.2023