Милан разглежда опциите, които да запълнят дупката, която Бакайоко може да остави скоро

Милан разглежда опциите, които да запълнят дупката, която Бакайоко може да остави скоро

Мениджърите на Милан, Паоло Малдини и Фредерик Масара, се надяват Тиемуе Бакайоко да напусне отбора скоро, тъй като не е включен в плановете на Пиоли, а също и защото към него има голям интерес от турски клубове.

Според "Il Corriere dello Sport" в сутрешното печатно издание, Паоло Малдини е затворил вратата за всякакви входящи трансфери преди повече от седмица. Сега обаче нещата изглежда са се променили, тъй като "росонерите" разглеждат някои опции и възможности в оставащите дни на пазара.

Според източника, ако Милан успее да разтовари бюджета от високата заплата на Тиемуе Бакайоко, може да помисли за подсилване в средата на терена. Всъщност Милан мисли за универсалния полузащитник Усем Ауар, който в момента играе за Олимпик Лион, но договорът му изтича в края на настоящия сезон.

Интересът към 24-годишния французин е сериозен и няколко клуба са изразили готовност да го привлекат през лятото като свободен агент.

Вчера се появи информация, че самият Винченцо Монтела е провел телефонен разговор с Бакайоко, за го навива да облече екипа на Адана Демирспор.

23.1.2023