Милан има ясен план за бъдещето на Марко Лазетич

Милан има ясен план за бъдещето на Марко Лазетич

В днешното си издание "La Gazzetta dello Sport" пише за бъдещето на Марко Лазетич. Роденият през 2004 г. играч на "росонерите" се представя отлично в националния отбор на своята страна и сега се цели в първия отбор на миланския гранд.

Сърбинът е определян като един от любимците на Леао, от когото той често получава поздравления в социалните мрежи.

Независимо дали става въпрос за националния отбор или Милан Примавера, Лазетич регулярно започна да бележи голове. 18-годишният играч се отчете с точно попадения срещу Македония, а вчера стори същото и срещу отбора на Норвегия до 19 години.

Ежедневникът уточнява, че след паузата Лазетич ще бъде част от първия състав на "росонерите", който през декември подновява тренировка и ще отпътува на кратък лагер в Дубай. Таранът ще е зорко следен от Пиоли, който планира да го интегрира сред мъжете от новата година. Целта е сърбинът да натрупа все повече минути в Серия "А", като върху неговите плещи падат големи надежди за изграждане на бъдещия номер 9 на "Дявола". Хипотезата за краткосрочен наем е само план Б.

Клубното ръководство е доволно от адаптацията и счита, че Лазетич се справя блестящо с планирания период за преход от сръбския шампионат към италианското калчо.

Трансфер е възможен единствено, ако някой клуб му гарантира достатъчно игрови минути, за да може да се завърне в Милано готов за първия състав, с вече достатъчно натрупан опит в Серия "А".

24.11.2022