CM: Милан може да направи нов опит да придърпа Хаким Зиеш

CM: Милан може да направи нов опит да придърпа Хаким Зиеш

След като почти сигурно си осигури услугите на Шарле Де Кетеларе, в лагера на Милан могат да се насочат към подсилване на другите департаменти от отбора. Според информация от Calciomercato.com обаче, белгиецът вероятно няма да е последният офанзивен футболист, който ще акостира на "Миланело".

Де Кетеларе ще играе основно като десетка, но понякога ще заема позицията на дясно крило, вземайки предвид силните игри на Ясин Адли като плеймейкър в предсезонната подготовка. Въпреки това сериозно подсилване, мнозина продължават да твърдят, че десният фланг е ахилесовата пета на Милан.

Поради тази причина от Calciomercato.com очакват Малдини и Масара да направят нов опит за привличането на Хаким Зиеш. До подобен ход може да се стигне в края на август. "Росонерите" доказаха, че не влизат в наддавания, така че при липса на друг сериозен интерес, двамата директори на "Дявола" вероятно ще предприемат подобен ход, възползвайки се от готовността на Зиеш да намали заплатата си.

Милан и Челси са в отлични отношения, но много трудно би се постигнало споразумение за платен наем с право на покупка, каквито са нагласите на "Алдо Роси", завършва източникът.

С други думи, за евентуален трансфер на Зиеш ще трябва да почакаме още няколко седмици.

1.8.2022
Kirill Venediktov, CC BY-SA 3.0 GFDL, via Wikimedia Commons