MilanNews разкри следващите трансферни ходове на Малдини и Масара

MilanNews разкри следващите трансферни ходове на Малдини и Масара

След като успяха да се споразумеят с Брюж за трансфера на Шарле де Кетларе, Паоло Малдини и Фредерик Масара ще се насочат към подсилване на другите зони от отбора.

Според информация от сайта "MilanNews.it", "росонерите" ще подновят разговори с Хорхе Мендеш за Ренато Санчес. Очаква се това да се случи след края на контролата с Марсилия, която е насрочена за неделя от 19:00 ч. българско време. Повторението на финала на "ушатата" от 1993 ще бъде излъчено пряко в ефира на "Max Sport 3".

Предварителните продажби на билети вървят повече от добре и на Стад Велодром се очакват близо 60.000 зрители.

Внимание трябва да се обърне и на Карни Чъкуемека от Астън Вила, който е считан за адекватна алтернатива на 24-годишния португалец. Австриецът е оценен на 20 млн. лири, но договорът му изтича през следващото лято.

В защитния вал Пиоли ще получи още един играч, който да бъде използван за ротация. Фаворит е Джафет Тангана, като Тотнъм е готов да отдаде играча под наем.

Любопитно е, че Пиетро Мадзара изключва възможността Милан да вземе нов офанзивен футболист, което затваря вратата на Хаким Зиеш към "Миланело", въпреки че мароканецът е оценен на едва 10 млн. евро.

Steffen Prößdorf, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

30.07.2022