Скарони загатна за раздяла с директор на Милан

Скарони загатна за раздяла с директор на Милан

Бъдещето на Паоло Малдини и Рики Масара изглежда свързано с Милан, но това на изпълнителния директор Иван Газидис остава неясно.

От "Гадзета дело Спорт" отделиха отделна статия, в която коментират какво вероятно ще се случи между Иван Газидис и "росонерите" след септември, когато американският инвестиционен фонд „РедБърд Кепитал Партнерс“ официално ще встъпи в управлението на клуба.

Вчера президентът Паоло Скарони даде интересен коментар по темата: "Джери Кардинале ми предложи да остана президент. За момента съм му отговорил, че предпочитам да изчакаме ситуацията да се развие, но категорично бих бил щастлив да продължим заедно".

Ето и думите му за Газидис: "Със сигурност ще разчитаме на него, поне докато договорът му изтече през ноември".

Вестникът твърди, че Иван Газидис "...има много студени отношения с Паоло Малдини", така че не се изключва сценарий, в който южноафриканецът ще потърси друго развитие на кариерата си след края на договора му.

Припомняме, че през миналото лято главният изпълнителен директор на клуба бе диагностициран с рак на гърлото и проведе дълъг период на лечение.

Въпреки всички спекулации, новите собственици демонстрират, че са готови на приемственост и "Елиът Мениджмънт" ще останат с двама директори от общо девет в борда на директорите.

22.06.2022