Майк Менян може да се появи на терена още срещу Сасуоло

Майк Менян може да се появи на терена още срещу Сасуоло

След като в събота Милан претърпя първа шампионатна загуба, вчера настроението на "Миланело" не беше сред най-ведрото. "Росонерите" не правят драма от загубата, защото в сряда предстои друг важен тест, гостуването на стадион "Уанда Метрополитано".

Въпреки минорното настроение, на "Алдо Роси" има поводи за оптимизъм. Според "Кориере дела Сера", Майк Менян е готов да се завърне на терена няколко седмици преди очакваното (на шестата, а не на десетата).

Френският страж на "росонерите" оперира китката си миналия 13 октомври и се очакваше да е готов в средата на януари, но Менян вече тренира усилено с топка и най-оптимистичните прогнози са, че французинът може да се появи на терена още срещу Сасуоло.

До този момент Чиприян Татарушану не се представи слабо, като изключим последния мач срещу Фиорентина, където допусна голяма грешка при първия гол на "виола", но е ясно, че да можеш да разчиташ на титулярния си страж е добра новина за Стефано Пиоли, допълва "Кориере дела Сера".

Ежедневникът уточнява, че последната дума ще има лекарският щаб, който да прецени кога Магическия орел ще е напълно готов за игра.

]

Gaillac, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

22.11.2021