Пиоли защити Кесие и коментира контузиите

Пиоли защити Кесие и коментира контузиите

„Отборът на Милан е добре. Съжалявам за Калабрия, защото пред нас предстоят много мачове. Ребич получи удар в петата и утре няма да е на разположение“.

„През паузата тренирахме с играчите, които не бяха с националните си отбори. Като изключим Калабрия, всички други се завърнаха невредими. В състава разполагам с много зрели и силни играчи. Отборът веднага ми се стори концентриран и се подготвя добре за двубоя утре“.

„Надявам се Калабрия да е готов скоро. Играем на всеки три дни, така че ще пропусне няколко срещи. Това са неща, които се случват. До Коледа ни чакат редица мачове, които трябва да изиграем по възможно най-добрия начин“.

„Леао записа едва 30-ина минути с националния отбор. Изглежда добре след завръщането си“.

„Кесие ми изглежда добре. В дербито представянето му бе преценено само от епизода с дузпата. Тогава определено можеше да реагира по-добре. Като изключим това, той се справи добре. В средата всички са добре и ще реша кой да играе утре“.

„Никога не съм разчитал на Флоренци като бек, защото Калабрия и Калюлю бяха здрави, а в атака имах само Салемакерс. Флоренци показва развитие, той е близо до оптималната си форма, което ще му позволи да увеличи минутите“.

„Месиас е много по-добре, доволен съм, че се завръща в състава. Показва интересни неща, но все още не е на 100%. Той може да е важен играч за нас. Той притежава различни характеристики от Салемакерс и Диас. Левичар е, а в атака нямаме много такива. Ще ни даде нови решения. Има нужда от минути, защото притежава качества да предложи нещо ново“.

AssassinsCreed, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

19.11.2021