Тео: В Милан се чувствам добре, но ми липсват тифозите

Тео: В Милан се чувствам добре, но ми липсват тифозите

Тео Ернандес изигра втория си сезон с екипа на Милан. Крайният бранител имаше възходи и падения, но безспорно бе сред ключовите елементи в състава на Стефано Пиоли.

Левият бек даде интервю за "L’Officiel Arabia", в което коментира и своето бъдеще: "Чувствам се много добре в Милан. Атмосферата, мачовете, тифозите, всичко е наистина впечатляващо. Ще видим какво ще ни поднесе утрешният ден. От лична гледна точка имам няколко проекта, които развивам. Много съм доволен от живота си".

Тео пристигна в Милан през лятото на 2019 г., но още в началото получи контузия в глезена по време на двубоя с Байерн Мюнхен за ICC. "Контузих глезена си в контролата срещу Байерн Мюнхен. Бях принуден да остана извън терените известно време. За мен това беше тежък удар, но благодарение на семейството ми и приятелите ми успях да изляза от тежката ситуация".

"За света на спорта последните месеци бяха непознати и наистина страшни. Най-голямата промяна беше липсата на тифози. Липсва ни, че не можем да ги виждаме по трибуните по време на мач. Пандемията е сериозно нещо, но съм сигурен, че ще намерим изход и ситуацията ще се нормализира. Това е най-голямото ми желание в момента".

9.6.2021