Пелегати: Новият договор на Ибра може да бъде добър стимул за Донарума и Чалханоолу

Пелегати: Новият договор на Ибра може да бъде добър стимул за Донарума и Чалханоолу

В интервю за своя канал в Youtube, Карло Пелегати коментира очаквания ефект от новия договор на Златан Ибрахимович. Водещите медии на Апенините считат, че шведът ще подпише за срок от още 12 месеца и ще получи сегашната си заплата от 7 млн. евро нето.

"Надявам се Милан отново да заиграе с постоянството от 2020 г, както в края на миналия сезон, така и в началото на този. Милан иска да продължи със Златан Ибрахимович и това може да е правилният стимул за Донарума и Чалханоолу да отидат в Каза Милан, за да дискутират бъдещето си".

"Последните дни са много натоварени, защото Милан е на път да осигури първото ново попълнение за следващия сезон. Това е Златан Ибрахимович, който силно искаше това подновяване, а Милан реши да уважи това желание. Милан подновява проекта си с един от своите шампиони. Това е важен ход за клуба и за играча. През последните месеци Милан загуби много точки, но продължава да е втори и беше необходим ход, за да се спре това дестабилизиране на ситуацията. Победите срещу Фиорентина и равенството с Манчестър не са от години, а само отпреди няколко дни. Това иска да покаже, че в Милан не цари безпорядък. Милан е в затруднена ситуация, която е плод на контузии и участието на играчи за националните си отбори".

Football.ua, CC BY-SA 3.0 GFDL, via Wikimedia Commons

6.4.2021