Програмата на Ибрахимович за фестивала Санремо, колко пари ще получи и какво мисли Берлускони

Програмата на Ибрахимович за фестивала Санремо, колко пари ще получи и какво мисли Берлускони

Фестивалът на италианската песен в Санремо наближава. На тазгодишното издание гост водещ ще бъде и шведският нападател на Милан Златан Ибрахимович. През последните седмици се изговори много как Ибра ще успее да съчетае участието си на фестива и тренировките.

Събитието е от 2-ри до 6-и март, като според артистичния директор Амадеус, Ибрахимович ще бъде всеки един ден от фестивала, с изключение на сряда.

В понеделник Ибра ще тренира сутринта на "Миланело", след което ще отиде в Санремо. Шведът ще се прибере в Милано в сряда за двубоя с Удинезе. В четвъртък ще направи една тренировка на "Миланело", след което отново ще отпътува за Лигурия, където ще остане до събота, когато е финалната вечер. Веднага след това, нощта между събота и неделя, ще пътува за Верона, за да се присъедини към съотборниците си на мача с Хелас, който е с начален час 16 в неделя.

По темата се изписа много, но днес и Силвио Берлускони каза своето мнение: "Не мога да се меся в решенията, които са от кухнята на Милан, но е очевидно, че Ибрахимович има нужда от почивка, в противен случай не мога да си обясня как е възможно Милан да се съгласи на подобно искане от негова страна".

Според информация от "calcioefinanza", шведът ще прибере по 50 хил. евро на вечер за участието си.

23.2.2021