Пиоли: Тонали ще стане много добър играч. Томори няма характеристики да играе срещу Лукаку

Пиоли: Тонали ще стане много добър играч. Томори няма характеристики да играе срещу Лукаку

Стефано Пиоли даде интервю преди утрешното "Дерби дела Мадонина".

"Томори се справя добре, има различни характеристики от другите ни централни защитници. Но поради техническите и физическите му характеристики, е по-подходящ да играе срещу Лаутаро и Санчес, той е агресивен, но няма физиката да пази толкова мощни нападатели като Лукаку. Много съм доволен от неговото представяне, беше готов от първия ден".

"Тонали? Убеден съм, че има страхотен потенциал, но все още е прекалено млад, а това е първата му година на подобно ниво. Развива се добре, ще стане много силен играч, вече започна да демонстрира своите качества. Дори да си млад, трябва да оправдаеш очакванията, но той е спокоен и много мотивиран".

"Мачът утре е много важен, можем да се върнем на върха. Няма да е решаващ двубой, но е много важен. Подготвихме се с тази нагласа".

"Последните ни две срещи не бяха много добри, но това не е пречупило убежденията ни. Помогна ни още по-добре да осъзнаем как трябва да подхождаме към мачовете. Ще бъдем силни, ще играем по-добре от последните ни два двубоя. Ако мислиш, че равенството е добър резултат, ти се доближаваш повече до загубата отколкото до победата. Ще излезем на терена с нагласа за три точки".

"Бенасер? Не говорим за рецидив, мускулите му трудно намират своята еластичност, надявам се скоро да е на линия".

20.2.2021