Томори: Чувствам се част от проекта на Милан

Томори: Чувствам се част от проекта на Милан

„Чувствам се част от проекта на Милан. Опитвам да се възползвам максимално от тази възможност, да бъда себе си, да науча езика и да го разбирам“.

„Тук всичко е много тактически насочено, необходимо е да се мисли повече и да внимаваш за позиционирането си. В Англия се играе по-бързо. Тук се играе по-бавно. Много по-често си един срещу един, така че трябва винаги да знаеш къде е топката. Някои неща са различни, но е необходимо време, за да се адаптирам“.

„Не очаквах, че дебютът ми ще бъде срещу Интер. Преди мача си мислих за всеки един мач между двата отбора, които съм гледал по телевизията. Да дебютирам в подобен мач е като мечта, която се е сбъднала. Докато отивахме към стадиона видях тифозите с техните огромни знамена, подкрепяха ни и ни аплодираха. Тяхната страст се усеща. Когато треньорът ме прати да загрявам, бях малко нервен, което не се случва често, но всичко беше фантастично“.

Фен клуб Милан България

„Двата отбора сме на първите две места в класирането, в неделя ни очаква много интензивен мач. Жалко е, че тифозите няма да са по трибуните, но се надяваме да победим и да се върнем на върха“.

“Ибрахимович е фантастичен, той притежава страхотен характер и вече е легенда във футбола. Той е лидер и неговият глас се чува на терена, той ни мотивира и насърчава. Вижте го само как говори и играе. Тук съм от няколко седмици, но той винаги е бил концентриран, решителен и мотивиран. Да го видиш отблизо е различно и наистина очарователно“.

„В Милан ме приеха с отворени обятия, чувствам се комфортно с отбора. Предстои ни дълъг път и се надявам да направим нещо специално, така имената ни ще станат част от историята“.

19.2.2021