Пиоли преди Цървена Звезда: Искаме да сме изненадата в Европа

Пиоли преди Цървена Звезда: Искаме да сме изненадата в Европа

В четвъртък Милан гостува на Цървена Звезда от 19:55 часа. Двубоят е част от 1/16 финалите на Лига Европа.

„Доволни сме, че отново ще играем европейски мач, заяви Стефано Пиоли на днешната пресконференция, - Отборът е зареден със същото желание да премине кръга, както беше срещу Рио Аве. Искаме да сме изненадата в Европа“.

„Трябва да гледаме напред, както винаги правим. В спорта няма значение какво си постигнал, а какво ще постигнеш. Искаме да стартираме добре, но осъзнаваме, че мачът ще продължи 180 минути. Ще се изправим срещу отбор, който доминира в своето първенство“.

„Вложихме всичките си сили да се класираме за Лига Европа. Трябва да останем смирени и уверени в нашите възможности. Мислим само за утре, а за дербито с Интер ще имаме достатъчно време да се подготвим“.

„Романьоли призна, че мачът със Специя е бил подценен? Щеше да е притеснително, ако бяхме загуби, когато играем като Милан. В събота не играхме като Милан. Сега гледаме напред и мислим за следващите мачове“.

„Манджукич е голям професионалист, включи се добре. Работи много и винаги е на разположение. Готов е да играе утре“.

„Ибра ще е в групата, всички ще пътуват до Белград“.

„Започва интензивен период с много важни мачове, като започнем още с този утре. Започва решаващ период за шампионата и за Лига европа“.

Журналистите попитаха Пиоли как чувства работата с толкова много играчи с фамилия "-ич".

„Харесвам ги много, защото са работливи. Силни са, със страхотен характер. Уважават те, но казват това, което мислят, а аз харесвам подобни хора“.

„Разочаровани сме, че все още няма публикува по трибуните. Тифозите щяха да заредят Цървена Звезда, но и нас. Липсва ни атмосферата по стадионите и съжалявам, че няма да ги има утре“.

17.2.2021