Ди Марцио: До дни Милан представя своята оферта на Донарума

Ди Марцио: До дни Милан представя своята оферта на Донарума

Един договор, който изтича през юни 2021, силно желание да се намери допирна точка, за да не се загуби един от шампионите в отбора. Милан се подготвя. Мино Райола остава в очакване на правилното предложение: между "росонерите" и Джиджо Донарума, се подновиха разговори за нов договор.

Настоящият контракт на 21-годишния италиански национал свършва в края на сезона: Малдини няма никакво намерение да се раздели с №1 на "Скуадра Адзура" и заяви позициите си на агента му Мино Райола, още преди няколко дни. През следващите дни се очаква клубът да представи подобрена оферта.

До този момент, на практика, разговорите между двете страни са били само повърхностни, от които стана ясно, че Милан е готов да предложи договор за още 3 или 4 сезона, при приблизително същите финансови параметри, каквито присъстват и в настоящия договор. Това обаче не е достатъчно за Райола, който настоява заплатата на Донарума да бъде увеличена. Според Джанлука ди Марцио, разговорите ще навлязат в същинската си част през следващата седмица

20.11.2020