Капело е убеден, че Милан може да мечтае за скудетото

Капело е убеден, че Милан може да мечтае за скудетото

Милан е готов да спечели скудетото, твърди Фабио Кабело, който включи и Наполи в битката за трикольора. Добри думи и за Златан Ибрахимович.

В интервю за "Кориере дело Спорт", бившият треньор на "росонерите", Фабио Капело заяви: "Всички мачове са важни. В края на сезона точките от всеки един двубой ще влияят на класирането. Мачове като този в неделя ти показват докъде можеш да стигнеш, какви граници можеш да достигнеш и кои недостатъци трябва да доразвиеш. За мен има доста отбори, които могат да вземат скудетото, а Наполи и Милан определено са сред тях".

"Ибрахимович? Когато говорим за него, трябва да сме наясно, че той е абсолютен шампион. Футболен гиант. Исках го в Ювентус, така че може да си представите нивото на уважение, което изпитват към него като играч. Щом на 39 можеш да правиш разликата по този начин, тогава несъмнено трябва да се отчетат чисто човешките му качества и да се добавят към професионалните му аргументи, които не подлежат на дискусия. Ибра е ненаситен. Тази негова философия се пренася и към съотборниците му, защото служи за подражание".

18.11.2020