Малдини: Покрихме приоритети, не сме преговаряли за Киеза

Малдини: Покрихме приоритети, не сме преговаряли за Киеза

Паоло Малдини даде интервю за "Скай Спорт 24", в което коментира трансфера на Тонали, слуховете за Киеза, както и планираните цели до края на меркатото.

"Тонали е роден през 2000 г, той е много млад, а вече успя да сбъдне мечтата си. Това е прекрасна история, много особена. Преди месец дори не можехме да си мечтаем за него, а сега сме на този етап, благодарение на неговата решителност и работата на агентите. Челино е абсолютно качествен човек, благодаря и на нашите ръководители, които видяха потенциала да направим нещо голямо".

"Играчите са професионалисти, те трябва да оценяват перспективите. Разговарях с него преди два месеца и му казах, че трудно ще се случи нещо. Нашата надежда беше да го привлечем в Милан, като не спряхме да вярваме в това. В крайна сметка нещата се наредиха и успяхме да го докараме в Милан".

"Киеза е сред най-добрите млади италианци, но никога не сме водили преговори с Фиорентина, това са фактите към днешна дата".

"Нашата идея е да подобрим отбора, приоритетите ги покрихме, сега имаме малко проблем с контузиите на централните ни защитници. Всяко наше действие до края на октомври ще бъде насочено към подобряване на отбора".

14.09.2020