Ребич: Не съм голаджия, помагам с друго на отбора

Ребич: Не съм голаджия, помагам с друго на отбора

Вчера Анте Ребич стана играч на Милан с постоянен договор. Хърватският национал подписа за пет сезона, след което даде интервю за "Милан ТВ".

"Много съм щастлив, че подписах с Милан, щастлив съм, защото демонстрирах, че притежавам необходимите качества, за да играя тук, така че съм доволен".

"Още миналия сезон споделих, че не съм голаджия, помагам на отбора по друг начин. Успях да реализирам 12 попадения, надявам се през тази година да вкарам повече".

"Смених номера си без някаква особена причина. През миналата година исках да взема 4 или 12, но бяха заети, сега 12 е свободен, така че го избрах".

"Златан е голям играч, помага на целия отбор, има страхотно влияние, винаги е удоволствие да играеш с него. Стремя се винаги да играя моята игра, сега се справям добре и се надявам да подобрявам представянето си".

"Имаме голям лидер на пейката, нашият треньор, имаме и още един на терена - Златан. За момента не са ни необходими други".

"Пиоли е с много важна роля, винаги съм работил добре, което той го оцени и ми даде необходимите шансове. Когато получих възможност да се докажа, аз се справих добре".

"Искаме да започнем новия сезон с три точки, това е най-важното, а дали ще вкарам, това не е от значение, важни са трите точки".

"Починахме си три седмици, но постоянно поддържахме форма. Готови сме за новия шампионат, искам да продължим откъдето сме стигнали".

"Нямам лични цели, винаги давам максимума и се опитвам да играя възможно най-добре. Целта ни е да се представим по-добре и да продължим с победите".

"Щастлив съм, че моята история с Милан продължава, надявам се скоро да видим и тифозите по трибуните на Сан Сиро".

13.09.2020