Ди Марцио: 10 млн. за Джиджо е спекулация на медиите

Ди Марцио: 10 млн. за Джиджо е спекулация на медиите

В интервю за предаването "Calciomercato L'Originale" по "Скай Спорт", Джанлука Ди Марцио отрече спекулациите, че Мино Райола е поискал 10 млн. евро заплата за своя клиент Джанлуиджи Донарума.

"Нямам информация Райола да е поискал 10 млн. евро на година, не мисля, че дори е коментирана икономическата точка на предстоящите преговори. След подновяване на контракта на Ибра, Милан и Райола никога не са разговаряли за Донарума, вероятно това ще се случи в края на меркатото. Целият този негативизъм е неоснователен. Исканията може да бъдат прекомерни, чак когато бъдат отправени, за момента обаче Донарума и Райола не са говорили с Милан за новия договор".

Журналистът на "Скай Спорт" коментира и следващите ходове на Малдини и Масара: "Меркатото на Милан е много логично, без да се харчат много средства. Новият договор на Ибра, постоянния трансфер на Ребич, Леао и след това Тонали .. Малдини и Масара успяха да усетят правилния момент, за да привлекат Сандро. Брахим Диас също е играч, чийто характеристики липсваха през изминалата кампания. Милан си осигури услугите и на втория вратар в лицето на Татарушани. Може би остава да се вземе един централен защитник и един полузащитник. Последните удари на клуба ще зависят до голяма степен от резултатите в предварителните кръгове на Лига Европа".

12.09.2020