Оптимизъм за новия договор на Ибра! Ясна е датата за сезон 2020-21

Оптимизъм за новия договор на Ибра! Ясна е датата за сезон  2020-21

Настоящият сезон все още не е приключил. Милан има да изиграе още два мача - срещу Сампдория тази вечер от 20:30 и срещу Каляри на 01. август от 21:45.

"Тутоспорт" обаче разпространи информация кога отборът ще се събере на първа тренировка за сезон 2020-21. Началото на лагера е планиран за 20. август, така че играчите на "Дявола" ще имат по-малко от три седмици за почивка. Очаква се новият сезон да стартира на 12. септември.

В същото време на "Алдо Роси" започна да цари все по-голям оптимизъм, че звездата на отбора Златан Ибрахимович ще постигне споразумение за нов договор с клуба. Първоначално шведът поиска 6 млн. евро, но от Милан са определили сумата като прекалено висока. Предстоят решаващи разговори, но усещането е, че двете страни ще постигнат споразумение на база 4 млн. евро + редица бонуси.

"Sportmediaset" допълва, че Ибрахимович иска да научи какви са амбициите на клуба за следващия сезон, след което ще седне на масата за конкретни преговори. В момента единствената алтернатива на Милан изглежда Хамарби.

29.07.2020