Обрат за ролята в клуба на Паоло Малдини

Обрат за ролята в клуба на Паоло Малдини

В случай, че Ралф Рангник беше дошъл в Милан, Паоло Малдини щеше да бъде принуден да напусне клуба, но сега, когато стана ясно, че немецът няма да акостира на "Алдо Роси", нещата за бившия капитан на "росонерите" се променят на 180 градуса.

Преди броени дни Стефано Пиоли бе потвърден като старши треньор през следващите две години, а изглежда че неговата съдба ще последва и техническият директор на "миланистите" Паоло Малдини.

Според информация от "Гадзета дело Спорт", не толкова светло е бъдещето на Фредерик Масара, който все пак може да освободи ролята на спортен директор.

Преди няколко дни Иван Газидис се е срещнал с Малдини, с когото са обсъдили в детайли ролките в клуба и стратегиите на Милан.

Малдини, който има още 2 години договор с Милан, се ползва с пълното доверие на "Елиът" и на самия Газидис: срещата е била използвана именно за изясняване на позициите и ролите, с което да се блокира възникването на нови полемики, както в случая с Рангник, когато южноафриканецът е провел инкогнито среща, без да информира никой от своите колеги.

29.07.2020