Официално: Милан удължи договора с Fly Emirates

Официално: Милан удължи договора с Fly Emirates

Нов 3-годишен договор подписа Милан с "Fly Emirates". Новината бе съобщена в официалния сайт на клуба. Договорът е до края на сезон 2022/23, като логото на "Emirates" ще продължи да бъде на фланелките на първия отбор, на юношеските формации и академията на "росонерите", както е през последните 10 години. Новият контракт означава, че сътрудничеството между двата гиганта ще бъде поне 17-годишно, когато изтече настоящият контракт.

"Emirates" стана партньор на Милан през 2007 година, а през 2010/11 глобалната авиокомпания сложи логото си върху екипите на отбора.

Финансовите параметри по сделката не се съобщават, но двете страни изглеждат ентусиазирани от новия договор.

"Радваме се да обявим, че партньорството между Милан и Емирейтс, което наистина издържа на изпитанието на времето, е удължено с 3 години. Този договор е доказателство за стойността, която двете страни поддържат по време на съвместното ни сътрудничество. Партньорството на тези два международни бранда, които са с такава международна популярност, е наистина силно".

Каспър Стълсвиг, Милан

"Милан е чудесен партньор за Емирейтс. В тяхно лице открихме съмишленик със същата визия и страст. С удоволствие подновяваме нашето партньорство, с което доказваме нашата дългосрочна ангажираност към клуба, феновете на спорта в Италия и в световен мащаб".

Флавио Гирингели, мениджър на "Емирейтс" за Италия

27.07.2020