Милан готви сензационно връщане на топ директор

Милан готви сензационно връщане на топ директор

В "Каза Милан" планират сензационно връщане на Ариедо Брайда. Изненадващата новина разпространява "Тутоспорт" в днешното си издание. Твърди се, че Ралф Рангник е изискал да се внедрят италианци в щаба му, които да му помогнат в новото му предизвикателство, както на терена, така и по време на меркатото.

Според слуха на "Алдо Роси" търсят някой, който познава наистина добре обстановката в Милан и е с международен опит. По тази причина профилът на Брайда изглежда като най-подходящ.

Бившият директор на Барселона ще заеме мястото на Фредерик Масара (б.п. спортен директор), чийто бъдеще е тясно свързано с това на Паоло Малдини. Излишно е да се отбелязва, че 74-годишният Брайда ще бъде добре приет от всички на "Миланело".

Все пак алтернативни сценарии не липсват, но те зависят от ролята на Ралф Рангник. В случай, че немецът се ангажира ексклузивно с треньорския пост, на "Алдо Роси" ще трябва да назначат и технически директор, като основният профил е Хендрик Алмстад. "Тутоспорт" допълва, че Брайда е изразил своята пълна готовност да се завърне.

27.06.2020