Милан е готов с офертата си за Донарума

Милан е готов с офертата си за Донарума

Какво ще бъде бъдещето на Джанлуиджи Донарума? Това е въпрос, който си задават тифозите на Милан, но и ръководителите на клуба, които през следващите седмици се очаква да опитат да намерят отговор. Джиджо е изтичащ през лятото на 2021-ва година контракт, така че на "Алдо Роси" са пред сериозен кръстопът: или ще успеят да подпишат нов договор с италианския национал, или рискуват да го загубят без трансферна сума след само година.

Според италианския всекидневник "Гадзета дело Спорт", Милан ще опита възможно най-скоро да се срещне с Мино Райола, за да се намери среден път между незабавна продажба и дългосрочен контракт. Очакванията на редакторите са, че на Джиджо ще му бъде предложен договор за една година, с което се цели тежките преговори да бъдат отложени след Европейското догодина.

За момента има и друг проблем, за Донарума изглежда, че няма реални претенденти, които да са готови да го купят в момента, вместо да изчакат още година и да го привлекат със свободен трансфер. Очевидно е, че Милан ще се постарае никога да не се стигне до тази ситуация, така че ще потърси решение, което да удовлетворява и двете страни, отчитайки факта, че младият страж никога не е крил желанието си да остане на "Миланело".

01.06.2020