Скарони: Рангник? Газидис решава, дори не знам с кого говори

Скарони: Рангник? Газидис решава, дори не знам с кого говори

Президентът на Милан Паоло Скарони засвидетелства доверие в работата на Паоло Малдини и Стефано Пиоли.

„Рангник? За момента вярваме на Пиоли. Не знам дали ще дойде немският мениджър. Решенията ги взима Газидис, дори не знам, когато разговаря с други кандидати. Ние имаме доверие в Пиоли и Малдини“.

„Надявахме се мачовете за Купата на Италия да се изиграят през август, за да е по-сладко, защото два мача с такъв адреналин, веднага след паузата, са стресиращи за играчите. В крайна сметка бе намерен компромисен вариант, 12 юни, оставам оптимист“.

„Надяваме се да се класираме в Европа през Купата на Италия, но ако това не се случи, ще се борим в първенството“.

„В Милан положихме огромни усилия да намалим разходите, нашият изпълнителен директор се концентрира върху това. В бъдеще ще търсим млади играчи с разумни цени. Милан идва от дълъг период на криза, изглежда ми като утопия да мислим за бързо възраждане“.

„Искаме да намалим разходите и да увеличим приходите. Нашият приоритет е новият стадион на Милано и се надявам скоро да има положителни новини. Получихме одобрение, че Меаца не е третиран като исторически паметник. Въпреки това ще запазим част от него, няма да изчезне от географията на града, ще изградим стадион, който е в крак с нашето време. Фактът, че има двама акционери, които имат амбицията да построят най-модерния стадион в света, е като чудо“.

„Надявам се, че скоро ще видим Ибра. Пожелавам му да започне отново да играе. От Швеция идват утешителни новини“.

01.06.2020