Разнобой в Милан за наследника на Пиоли

Разнобой в Милан за наследника на Пиоли

Спортният журналист Фурио Феделе коментира, пред микрофоните на "Радио Спортива", бъдещето на Стефано Пиоли в Милан: "Бъдещето на Пиоли е предначертано. След загубата в дербито, "росонерите" вече са на 10 точки от зона шампионска лига, чиято музика не сме слушали от вече шест години".

"Гадзета дело Спорт" допълва, че шансът на Стефано Пиоли да остане начело на Милан е да класира отбора в топ 4 или да спечели Купата на Италия.

Всекидневникът загатва и за разнобой в позициите на ръководителите на клуба за евентуалния наследник на 54 годишния специалист. Малдини и Бобан искат да бъде върнат Масимилиано Алегри, който е без работа след изключително силния си престой в Ювентус, докато фаворитът на Иван Газидис е Ралф Рангник.

По-интересен прочит на ситуацията има "Република": "Марселино Торал е с предимство пред всички". Римският ежедневник дава превес за бившия наставник на Виляреал и Валенсия, който бе потърсен от Малдини и Бобан след смяната на Марко Джампаоло. Марселино, който в момента е без отбор, притежава голям опит в развиването на млади футболисти.

12.02.2020