Стефано Пиоли /старши треньор/

Потребителски аватар
Petar Zanev
Тартор на Курва Суд
Мнения: 3184
Регистриран: 04 юни 2018, 21:26
Has thanked: 863 times
Been thanked: 505 times

Re: Стефано Пиоли /старши треньор/

Мнение от Petar Zanev » 20 фев 2021, 16:18

Ако затворниците си вземат отложения мач с Наполи, то топ4 ще сме събрани в 7 точки и оставащи преки двубои между четирите отбора.
Ако не се бием за титлата до последно няма и да сме в четворката...Проста математика...

Пиоли та Пиоли... Златан та Златан...
Истината е, че от нова година неможем да измесем топката по земя... пред вратата ни всеки противник създава по една камара положения...

Ибра никой не е казал, че е допринесъл тактически, той вдигна отбора психически.

На Пиоли е задачата да измисли как при висока преса топката по някакъв начин да стига до атакуващите футболисти. Пак той трябва да измисли как Тео да бъде покриван като се включва в атака. От него зависи пред Донарума да не е стрелбище и Капитана като е в толкова слаба форма да седне за 1-2 мача на пейката...

И стига сте приемали диалозите лично... това са просто фенски спорове около любимият отбор.

п.п. Все повече си мисля, че лекарския щаб и кондиционните треньори носят също огромна вина за случващото се в отбора... Всяка травма прераства в контузия и всеки път “10 дни възстановяване” значат месец...
FORZA MILAN!!!

Потребителски аватар
Ivanchenko
Тартор на Курва Суд
Мнения: 1281
Регистриран: 05 юни 2018, 21:42
Has thanked: 166 times
Been thanked: 266 times

Re: Стефано Пиоли /старши треньор/

Мнение от Ivanchenko » 20 фев 2021, 16:30

И все пак Лил са временен лидер пред отбор като ПСЖ, който пък би Барса 1:4. Френското може и да е слабо, но там чисто футболно са на светлинни години от любимата Италия. И като бази, и като млади таланти.

А Аталанта дори да са посредствени, за първия полусезон си подобриха рекорда за най много спечелени точки.

Това, което се опитвам да кажа е, че чашата винаги е наполовина пълна или празна. Това, че не играем нищо след Нова година тормози всички ни, но вина има всеки. За мен това са най-вече Малдини и Ко, които нито успяват да преподпишат с ключови играчи, нито излизат с ясна позиция. И докато това оставаше на заден план в съблекалнята, докато бием, сега 100% ще се отрази, човека по природа е алчен, а футболистите хептен.

Надявам се утре да покажем стабилна игра и самочувствие, дано и късмета е с нас, и при положителен резултат съм сигурен че ще тръгнем обратно нагоре. за друг вариант не ми се мисли.

Потребителски аватар
BANKERA
Тартор на Курва Суд
Мнения: 1448
Регистриран: 04 юни 2018, 18:37
Has thanked: 351 times
Been thanked: 268 times

Re: Стефано Пиоли /старши треньор/

Мнение от BANKERA » 20 фев 2021, 16:40

Абсолютно съгласен с колегата горе. Нещата са комплексни, но Пиоли е човекът който взима най-важните решения свързания с игровия ни план. Не може само заради единия силен период от миналата година да му спестяваме очевидните грешки, които прави от януари месец насам и както е тръгнал ще се провали юнашката и затрие усилията хвърлени от всички до момента. Никой не очаква задължителна титла този сезон, но с тази игра както споменаха колегите може и топ4 да изтървем, мислейки по подобен пораженчески начин. Преди малко четох новината за Манджукич и сещайки се колко пари ще прибере за 6-те месеца + факта че ни изнуди за автоматична клауза си мисля, че разбирам сега защо преговорите с другите играчи не вървят добре. Поглеждайки от тяхна перспектива щом ще плащаме на едно изхабено ренде като хърватина подобна сума и добавяйки подобни клаузи ами нормално и те да си искат своето. Ножът винаги има две остриета са казали хората и каквото сам си направиш, никой друг не може.
Изображение

Потребителски аватар
Ne13sta
Тартор на Курва Суд
Мнения: 8901
Регистриран: 04 юни 2018, 18:29
Has thanked: 1053 times
Been thanked: 1633 times

Re: Стефано Пиоли /старши треньор/

Мнение от Ne13sta » 20 фев 2021, 17:34

drzzd написа:
20 фев 2021, 15:44
Ми те "няколкото резултата" са пряко свързани с играта на отбора, част от която е и Ибра. Иначе без него ни унижи "селски" отбор, който в същия си сезон унижи куп тимове в ШЛ и игра четвърт-финал на същото турнирче, където отпадна от финалиста ПСЖ (Неймар, Мбапе, знаеш...). А пък с Ибра в състава ни унижи още по-селски отбор, в двубой, в който не сътворихме и една опасност пред противниковата врата. Т.е. логиката ти за приниса на Златан тука малко се дъни.

Също като логиката ти, в която казваш, че за теб съставът ни е от средна класа, а в същото време претенциите за титла са налице.

За мен максимумът на този конкретен състав, в този конкретен сезон е топ 4 и това смятам, че е реализъм. Всичко останало този сезон ще е абсолютен бонус и много ще се радвам на това. След това, при добро стечение на обстоятелствата, плюс наливане на някое евро за читави трансфери, ама наистина читави, и разкарването на няколко ненужни играча, можем да говорим за борба за титлата през следващия сезон.
Моята логика е железна, в твоето мнение няма такава. Без Ибрахимович и със Стефано Пиоли гравитирахме между 10то и 15то място. След идването на Ибрахимович сме дори в борбата за скудетото. Кое не е ясно ?

Относно унижението, такава загуба като това 5-0 от Аталанта не си спомням откак съм фен на Милан. Загуби с 2/3-0 е имало доста. А и Златан най-малко е виновен за тях, при положение, че не му е създадено и едно положение. Човекът е на 39 и е таран. Работа на треньора е да избистри тактиката и да намери начин, чрез който да създаваме атаки.

Относно посредствените играчи, и през 2012-та беше така. Ночерино, Акуйлани, Боатенг, все бяха такива. Но си надскачаха нивото благодарение на Златан. После нищо не стана от тях, а шведът продължи да мачка и в други отбори. Сегашните еквиваленти категорично са Чалханоглу и Ребич. На по 26-27 години, нищо не постигнали, и били кръгла 0 преди идването на Ибра. Но сега с него в състава си надскачат възможностите многократно. Именно това ни позволява и да сме в челото на таблицата. :)
IO SONO MILANISTA DA QUANDO SONO NATO NON SOLO QUANDO MI STA BENE IL RISULTATO!!!

Потребителски аватар
Casciavit
Тартор на Курва Суд
Мнения: 4069
Регистриран: 14 дек 2018, 00:34
Has thanked: 399 times
Been thanked: 767 times

Re: Стефано Пиоли /старши треньор/

Мнение от Casciavit » 20 фев 2021, 18:18

Два месеца без Ибрахимович = 0 загуби.
Един месец с Ибрахимович = 3 загуби.

Железна логика.
Изображение

Потребителски аватар
Ne13sta
Тартор на Курва Суд
Мнения: 8901
Регистриран: 04 юни 2018, 18:29
Has thanked: 1053 times
Been thanked: 1633 times

Re: Стефано Пиоли /старши треньор/

Мнение от Ne13sta » 20 фев 2021, 18:23

Casciavit написа:
20 фев 2021, 18:18
Два месеца без Ибрахимович = 0 загуби.
Един месец с Ибрахимович = 3 загуби.

Железна логика.
Пак глупости си драскаш. Срещу Ювентус загубата къде я изпускаш ?

А и е много важно с кои отбори сме играли през тези месеци.

И пак казвам, не е въпроса до резултатите, а до неузнаваемо слабата игра на отбора. Златан няма как да е виновен за нея, грешката е в тактическата подготовка и липсата на идеи. Иначе шведът ги пердаши от почти всяка възможност. :)
IO SONO MILANISTA DA QUANDO SONO NATO NON SOLO QUANDO MI STA BENE IL RISULTATO!!!

Потребителски аватар
Casciavit
Тартор на Курва Суд
Мнения: 4069
Регистриран: 14 дек 2018, 00:34
Has thanked: 399 times
Been thanked: 767 times

Re: Стефано Пиоли /старши треньор/

Мнение от Casciavit » 20 фев 2021, 19:09

Аз не казвам, че е виновен, а че логиката леко куца. Няма треньор без загуби. Клоп, Гуардиола, Зидан колко загуби имат този сезон и от какви отбори?
Само не казвай, че Бърнли и Саутхямптън са терминатори, а Аталанта и Специя са палячовци. :)

Ти търсиш виновник след всяка загуба, сякаш не може просто да не сме имали ден или противника да е бил по-добър в конкретния мач. За да те надиграе противник от ранга на Ювентус, не е задължително треньора да е сбъркал тактиката. Особено когато най-класния ти футболист е на 39 години.
Ще поживеем и ще видим, на Пиоли тепърва му предстоят сериозни тестове начело на Милан.
Изображение

Gigio
Любител на футбола
Мнения: 83
Регистриран: 02 окт 2018, 14:42
Has thanked: 19 times
Been thanked: 35 times

Re: Стефано Пиоли /старши треньор/

Мнение от Gigio » 20 фев 2021, 19:26

Железна логика - състава ни е среднящки, ама треньора е виновен, че не сме на първо място.
Железна логика - не се брои, че ни биха Лил, защото са временно лидери във Франция, но Пиоли е слаб, защото сме от една седмица (временно) втори.
Железна логика - отбора играеше добре заради Ибрахимович, сега играе зле заради Пиоли.

Ивайло зъбчото все по-побъркан става, не знам защо още му обръщам внимание на простотиите...

Защо се правите на луди и не признавате, че играта на отбора тръгна нагоре още с идването на Пиоли? При бай Марко абсолютно нищо не играехме. С Пиоли веднага се видя подем в игрови план. Трябваше малко време на момчетата за да схванат идеите на треньора и да ги реализират, като това съвпадна и с идването на Ибра. Но пък аз смятам, че дори и друг топ нападател да бяхме взели, нямаше да сме по-зле. Лукаку, Роналдо, Имобиле, Джеко - това са нападателите на конкурентите ни и всеки от тях би ни вършил перфектна работа.

За българина най-лесно е да обвинява някой за проблема, вместо да вникне в него и да види причините... Ще се повторя, но цял сезон контузиите не ни оставят. Вижда се, че играчите, които се връщат са извън форма, а другите, които играят през 3 дни се изтощават. Няма как през всичките мачове да държим топ ниво. Който и да ни е треньор...

Атлетико са лидери в Испания, но от последните 4 мача имат само 1 победа. Байерн също не успяха да спечелят последните си 2 мача. Реал Мадрид, Ливърпул, ПСЖ... всички тези отбори, с мултимилионни селекции се дънят, а вие ревете, че Пиоли не мачка наред с младите момчета в Милан...

Потребителски аватар
drzzd
Тартор на Курва Суд
Мнения: 7318
Регистриран: 02 юли 2018, 16:20
Has thanked: 1328 times
Been thanked: 1550 times

Re: Стефано Пиоли /старши треньор/

Мнение от drzzd » 20 фев 2021, 19:35

Ne13sta написа:
20 фев 2021, 17:34
drzzd написа:
20 фев 2021, 15:44
Ми те "няколкото резултата" са пряко свързани с играта на отбора, част от която е и Ибра. Иначе без него ни унижи "селски" отбор, който в същия си сезон унижи куп тимове в ШЛ и игра четвърт-финал на същото турнирче, където отпадна от финалиста ПСЖ (Неймар, Мбапе, знаеш...). А пък с Ибра в състава ни унижи още по-селски отбор, в двубой, в който не сътворихме и една опасност пред противниковата врата. Т.е. логиката ти за приниса на Златан тука малко се дъни.

Също като логиката ти, в която казваш, че за теб съставът ни е от средна класа, а в същото време претенциите за титла са налице.

За мен максимумът на този конкретен състав, в този конкретен сезон е топ 4 и това смятам, че е реализъм. Всичко останало този сезон ще е абсолютен бонус и много ще се радвам на това. След това, при добро стечение на обстоятелствата, плюс наливане на някое евро за читави трансфери, ама наистина читави, и разкарването на няколко ненужни играча, можем да говорим за борба за титлата през следващия сезон.
Моята логика е железна, в твоето мнение няма такава. Без Ибрахимович и със Стефано Пиоли гравитирахме между 10то и 15то място. След идването на Ибрахимович сме дори в борбата за скудетото. Кое не е ясно ?

Относно унижението, такава загуба като това 5-0 от Аталанта не си спомням откак съм фен на Милан. Загуби с 2/3-0 е имало доста. А и Златан най-малко е виновен за тях, при положение, че не му е създадено и едно положение. Човекът е на 39 и е таран. Работа на треньора е да избистри тактиката и да намери начин, чрез който да създаваме атаки.

Относно посредствените играчи, и през 2012-та беше така. Ночерино, Акуйлани, Боатенг, все бяха такива. Но си надскачаха нивото благодарение на Златан. После нищо не стана от тях, а шведът продължи да мачка и в други отбори. Сегашните еквиваленти категорично са Чалханоглу и Ребич. На по 26-27 години, нищо не постигнали, и били кръгла 0 преди идването на Ибра. Но сега с него в състава си надскачат възможностите многократно. Именно това ни позволява и да сме в челото на таблицата. :)
Ако имаше смеещи се реакции във форума, щях да ти сложа една на "желязната" логика, честно. :D

Аз приносът на Златан не го оспорвам, както не оспорвам и, че срещу Специя, както и в някои от последните мачове, Ибра беше на терена само тялом, както и Меите, капитана и Радко например. Та в тоя ред на мисли, вместо да го защитаваш (и аз не знам защо толкова надъхано, при все, че не го нападам (може би някакви задни мисли имаш, разбираемо, мъжкар е)), се замисли, че колкото вина има Пиоли за слабите резултати, значи то толкова вина трябва да има и Златан, който явно не е съумял да надъха играчите достатъчно, за да си дадат душите срещу отбор, който бе разкостен от безумно слабата Фиорентина. Иначе съм съгласен, че Златан не отговаря пряко за тактиката, но според теб той е в основата на всичко добро, което се случва около отбора, нищо, че когато го нямаше на терена заради контузии или ковид, нашите пак се справяха значително добре в мачовете.

Плюс, вероятно ще се съгласиш, гласът на Ибра до сега не се е чул из празните стадиони, изключае нападките срещу магарето. Аз лично като гледам мач на нашите, чувам само Пиоли да надъхва момчетата.
IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.

Потребителски аватар
Ne13sta
Тартор на Курва Суд
Мнения: 8901
Регистриран: 04 юни 2018, 18:29
Has thanked: 1053 times
Been thanked: 1633 times

Re: Стефано Пиоли /старши треньор/

Мнение от Ne13sta » 20 фев 2021, 20:59

drzzd написа:
20 фев 2021, 19:35
Ne13sta написа:
20 фев 2021, 17:34

Моята логика е железна, в твоето мнение няма такава. Без Ибрахимович и със Стефано Пиоли гравитирахме между 10то и 15то място. След идването на Ибрахимович сме дори в борбата за скудетото. Кое не е ясно ?

Относно унижението, такава загуба като това 5-0 от Аталанта не си спомням откак съм фен на Милан. Загуби с 2/3-0 е имало доста. А и Златан най-малко е виновен за тях, при положение, че не му е създадено и едно положение. Човекът е на 39 и е таран. Работа на треньора е да избистри тактиката и да намери начин, чрез който да създаваме атаки.

Относно посредствените играчи, и през 2012-та беше така. Ночерино, Акуйлани, Боатенг, все бяха такива. Но си надскачаха нивото благодарение на Златан. После нищо не стана от тях, а шведът продължи да мачка и в други отбори. Сегашните еквиваленти категорично са Чалханоглу и Ребич. На по 26-27 години, нищо не постигнали, и били кръгла 0 преди идването на Ибра. Но сега с него в състава си надскачат възможностите многократно. Именно това ни позволява и да сме в челото на таблицата. :)
Ако имаше смеещи се реакции във форума, щях да ти сложа една на "желязната" логика, честно. :D

Аз приносът на Златан не го оспорвам, както не оспорвам и, че срещу Специя, както и в някои от последните мачове, Ибра беше на терена само тялом, както и Меите, капитана и Радко например. Та в тоя ред на мисли, вместо да го защитаваш (и аз не знам защо толкова надъхано, при все, че не го нападам (може би някакви задни мисли имаш, разбираемо, мъжкар е)), се замисли, че колкото вина има Пиоли за слабите резултати, значи то толкова вина трябва да има и Златан, който явно не е съумял да надъха играчите достатъчно, за да си дадат душите срещу отбор, който бе разкостен от безумно слабата Фиорентина. Иначе съм съгласен, че Златан не отговаря пряко за тактиката, но според теб той е в основата на всичко добро, което се случва около отбора, нищо, че когато го нямаше на терена заради контузии или ковид, нашите пак се справяха значително добре в мачовете.

Плюс, вероятно ще се съгласиш, гласът на Ибра до сега не се е чул из празните стадиони, изключае нападките срещу магарето. Аз лично като гледам мач на нашите, чувам само Пиоли да надъхва момчетата.
Защитавам Златан, защото виждам огромния му принос за Милан. Съживихме се след неговото завръщане, а не с назначаването на Пиоли. В интерес на истината през 2010-та бях против идването му в Милан, защото е чепат характер и прави проблеми. Сега обаче нещата са коренно различни и човек е безмислено да ги отрича. Пак питам, защо преди него бяхме 13-ти, а сега сме в борбата за скудетото ?! Естествено, че е логично да смятам Ибрахимович за основен фактор.

И не знам защо пак говориш за “надъхване” като е абсолютно видно, че проблемите ни идват от чисто тактическо естество. Отборите, които практикуват висока преса ни мачкат и не можем да направим една смислена атака. Естествено, че треньорът е виновен в този случай. Нито Лил, нито Аталанта, нито Специя имат по-добри играчи от нашите. Но чисто тактически ни попиляха. И вината за това не може да е само във футболистите.

Иначе на тоя неграмотен кашон над теб, който влиза във форума само за да ми коментира постовете му предлагам да се видим на 4 очи, и ще му обясня нагледно железната логика. Тъкмо ще спестя и на форума жалките му безмислени постове веднъж завинаги. Разбирам, че е отхвърлен хомосексуалист бленуващ за магарето Лукаку, но освен с един винкел отзад, няма как да му помогна по друг начин. :)
IO SONO MILANISTA DA QUANDO SONO NATO NON SOLO QUANDO MI STA BENE IL RISULTATO!!!

Потребителски аватар
drzzd
Тартор на Курва Суд
Мнения: 7318
Регистриран: 02 юли 2018, 16:20
Has thanked: 1328 times
Been thanked: 1550 times

Re: Стефано Пиоли /старши треньор/

Мнение от drzzd » 20 фев 2021, 21:16

Аз тактическите проблеми на отбора никъде не съм ги отрекъл. Пределно ясно е, че там отговорност трябва да се търси у треньорския щаб, който не е само Пиоли. И преди из темите заявих, че не оправдавам грешките там и че е нужна работа, за да не се повтарят тези слабости в предстоящите мачове.

А колкото до Ибра - и аз споделям твоето мнение за 2010, когато дойде. Бях против него, защото бе наговорил едни простотии за Кака, който ме накара да се влюбя истински в Милан. Преди това просто симпатизирах много на Шева и Милан. Та някак си не ми вдъхваше доверие този футболист, но определено играта и отдадеността, която показа след това, тотално ми промениха мнението за него. В момента съм адски щастлив, че показва тази форма на тази възраст и че отново е отдаден на каузата. Та в този ред на мисли, не омаловажавам ролята му и знам, че възходът в отбора се дължи И на неговото присъствие, но моето мнение е, че Пиоли също е в основата на добрите резултати. Не случайно момчетата пеят 'Pioli's on fire', а не 'Zlatan's on fire' след победа.

Обясних ти и къде ми се губи логиката в твоето мнение. Мисля, че тотално си изказахме гледните точки и доводите зад тях, така че сме чисти и за мен дискусията приключва някъде тук.
IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.

Потребителски аватар
Ne13sta
Тартор на Курва Суд
Мнения: 8901
Регистриран: 04 юни 2018, 18:29
Has thanked: 1053 times
Been thanked: 1633 times

Re: Стефано Пиоли /старши треньор/

Мнение от Ne13sta » 20 фев 2021, 21:31

Аз за Пиоли пък никъде не съм написал, че е слаб мотиватор. За мен му куца основно тактиката и то срещу определен тип отбори.

На някои хора просто им липсаат първите 7 годинки и ми слагат думи в устата. Нито казвам, че трябва да го сменим, нито че ще е фатално ако не станем шампиони. Казвам, че трябва спешно да вземем мерки, иначе ще се сбогуваме и с Топ4. А това вече ще е пагубно. Не виждам причина да отричаме, че формата падна драстично през последните 2 месеца. Не резултатите, а формата и играта. Това е проблемът.

Иначе момчетата пеят Пиоли ис он файър, няма спор, но и всеки един от тях хвали Ибра в интервютата. И отново - не отричам приноса на Пиоли, но с оглед на сегашните ни проблеми, той трябва да предприеме мерки, а не Ибрахимович или самите играчи.
IO SONO MILANISTA DA QUANDO SONO NATO NON SOLO QUANDO MI STA BENE IL RISULTATO!!!

Gigio
Любител на футбола
Мнения: 83
Регистриран: 02 окт 2018, 14:42
Has thanked: 19 times
Been thanked: 35 times

Re: Стефано Пиоли /старши треньор/

Мнение от Gigio » 20 фев 2021, 22:09

Ne13sta написа:
20 фев 2021, 20:59

Иначе на тоя неграмотен кашон над теб, който влиза във форума само за да ми коментира постовете му предлагам да се видим на 4 очи, и ще му обясня нагледно железната логика. Тъкмо ще спестя и на форума жалките му безмислени постове веднъж завинаги. Разбирам, че е отхвърлен хомосексуалист бленуващ за магарето Лукаку, но освен с един винкел отзад, няма как да му помогна по друг начин. :)
Спокойно Ивче, заел съм се с въпроса за срещата и ще те видя скоро. Тъкмо да ти прибера малко големите зъби. Пък може и акъла да ти дойде...
Научи се поне да пишеш правилно, ако ще правиш забележки за правопис, че е безСмислено иначе...

Потребителски аватар
Ne13sta
Тартор на Курва Суд
Мнения: 8901
Регистриран: 04 юни 2018, 18:29
Has thanked: 1053 times
Been thanked: 1633 times

Re: Стефано Пиоли /старши треньор/

Мнение от Ne13sta » 20 фев 2021, 22:15

Gigio написа:
20 фев 2021, 22:09
Ne13sta написа:
20 фев 2021, 20:59

Иначе на тоя неграмотен кашон над теб, който влиза във форума само за да ми коментира постовете му предлагам да се видим на 4 очи, и ще му обясня нагледно железната логика. Тъкмо ще спестя и на форума жалките му безмислени постове веднъж завинаги. Разбирам, че е отхвърлен хомосексуалист бленуващ за магарето Лукаку, но освен с един винкел отзад, няма как да му помогна по друг начин. :)
Спокойно Ивче, заел съм се с въпроса за срещата и ще те видя скоро. Тъкмо да ти прибера малко големите зъби. Пък може и акъла да ти дойде...
Научи се поне да пишеш правилно, ако ще правиш забележки за правопис, че е безСмислено иначе...
Твоите са си безМислени. В теб смисъл няма. Срещата може да я уредим максимално скоро, за да спреш с малоумните си постове завинаги. Вземи си и вазелинче, ще имаш нужда. :)
IO SONO MILANISTA DA QUANDO SONO NATO NON SOLO QUANDO MI STA BENE IL RISULTATO!!!

Потребителски аватар
cuorerossonero
Forum moderator
Мнения: 7196
Регистриран: 04 юни 2018, 15:23
Has thanked: 485 times
Been thanked: 2527 times

Re: Стефано Пиоли /старши треньор/

Мнение от cuorerossonero » 20 фев 2021, 22:23

Пичове, какво правите бе - срещи, заплахи, зъби, вазелини, винкели - вие съвсем се оляхте, ебати. facepalm
PIOLI VATTENE!!!

Отговори