Бе смените ок, ама...няма как отбора така да се прибира след 1:0, той е длъжен като треньор да ги коригира тия неща и да не се допускат такива простотии, та то даже виж, че след 1:1, за малко и втори да вкарат тия...
Стефано Пиоли /старши треньор/
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 17:30
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 268 times
Re: Стефано Пиоли /старши треньор/
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 18:29
- Has thanked: 375 times
- Been thanked: 514 times
Прибра отбора срещу 10 човека. Как да не е виновен ?! След червения картон не направихме нищо. Оставихме инициативата. Кой ако не Пиоли е виновен ?! Срещу Торино същата работа. Водим и треперим.
Пиоли е тотален средняк и визитката му го показва много категорично. Който е на друго мнения, не мисли доброто на Милан.
По-добре Маурицио Ганц да довърши сезона. Поне не търпи лигавщини.
Пиоли е тотален средняк и визитката му го показва много категорично. Който е на друго мнения, не мисли доброто на Милан.

По-добре Маурицио Ганц да довърши сезона. Поне не търпи лигавщини.

-
- Фен на Калчото
- Регистриран: 08 май 2019, 00:28
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 7 times
Момчета,не се палете,нещата са 50/50 за Пиоли.
Да сбърка,че ги затвори но отбележете,че имаше двама играчи с картони и направи всички смени принудително. Няма как да вкара свежест и да използва пространствата.
Иначе при него се вижда идея и що-годе някаква игра и изграждане на облик. Не е топ и е далече от това,но все пак свърши повече отколкото очакваха почти всички.
По-вероятно е да напусне след края на сезона,защото не вярвам да успее да надиграе или поне отстрани Юве,нито пък на мускули да ни вкара в топ4. Тук трябва частица от Рино,която Пиоли няма и точно това ще му коства поста...
Да сбърка,че ги затвори но отбележете,че имаше двама играчи с картони и направи всички смени принудително. Няма как да вкара свежест и да използва пространствата.
Иначе при него се вижда идея и що-годе някаква игра и изграждане на облик. Не е топ и е далече от това,но все пак свърши повече отколкото очакваха почти всички.
По-вероятно е да напусне след края на сезона,защото не вярвам да успее да надиграе или поне отстрани Юве,нито пък на мускули да ни вкара в топ4. Тук трябва частица от Рино,която Пиоли няма и точно това ще му коства поста...
-
- Фен на Милан
- Регистриран: 04 юни 2018, 21:23
- Has thanked: 529 times
- Been thanked: 143 times
Още 10 минути и си ни обръщаха с лекота. Само че според мен играчите са виновнитеGeorge Weah написа: ↑23 фев 2020, 00:05Бе смените ок, ама...няма как отбора така да се прибира след 1:0, той е длъжен като треньор да ги коригира тия неща и да не се допускат такива простотии, та то даже виж, че след 1:1, за малко и втори да вкарат тия...

Защо си мислите, че Пиоли ги е прибрал? Аз пък съм сигурен, че те ни натиснаха, в следствие на отпускането на наще, като добавя и дузпата в последствие направо си изпаднахме в несвяст. Домакинският фактор също не е за подценяване, публиката много обича да гледа как страдат големите и допринасят допълнително за адреналина.
-
- Фен на Калчото
- Регистриран: 04 юни 2018, 23:30
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 27 times
"I have no doubt about the penalty incident: there wasn't one," he added. "I don't understand how you can not use technology in that situation. It is difficult to accept when they don't review an incident like that."
-
- Site Admin
- Регистриран: 02 юни 2018, 13:02
- Has thanked: 704 times
- Been thanked: 490 times
Дузпата е била разгледана от капутите в стаята. Както дадоха червения с няколко минути закъснения, така и тук можеха да се намесят, но явно не е трябвало. Аз за червения се чудя как е възможно да им трябваха две-три минути, когато в реално време се видя, че беше последен в защита.
Жалко за Пиоли, подобрихме играта, успя дори да усмири Кесие да си стои в зоната, което беше непосилна задача за тези преди него.
Жалко за Пиоли, подобрихме играта, успя дори да усмири Кесие да си стои в зоната, което беше непосилна задача за тези преди него.

-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 19:41
- Has thanked: 108 times
- Been thanked: 156 times
Ако това е добре проведен мач - да те обръщат 10 от 14тия в класирането няма какво да си говорим за ШЛ. Явно друг спорт гледаме. Тоя мач беше поредния позор и очеизвадна издънка на един пълен средняк. И ако ние се задоволяваме с това като фенове явно това и заслужаваме.
-
- Фен на Милан
- Регистриран: 04 юни 2018, 21:53
- Has thanked: 152 times
- Been thanked: 63 times
Ми той какъвто отбора, такъв и треньора, понякога стават работите, в повечето случаи не стават.Dawnweaver написа: ↑23 фев 2020, 20:34Ако това е добре проведен мач - да те обръщат 10 от 14тия в класирането няма какво да си говорим за ШЛ. Явно друг спорт гледаме. Тоя мач беше поредния позор и очеизвадна издънка на един пълен средняк. И ако ние се задоволяваме с това като фенове явно това и заслужаваме.
Погледнете ги- защита, халфове, нападатели , скамейка. Златан е много голям, обаче свършва тока след 65 мин и става страшно. Най-добре да си довършим сезона, да се дава шанс на Габия и Малдини, за да трупат опит, а през лятото да идва Шева и да се запрятат с Тасоти
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 18:29
- Has thanked: 375 times
- Been thanked: 514 times
Това директно означава още единпропилян сезон. Шева се справя добре в Украйна и му желая само успехи, но най-добре да не го проваляме с Милан.AC_M написа: ↑23 фев 2020, 21:39Ми той какъвто отбора, такъв и треньора, понякога стават работите, в повечето случаи не стават.Dawnweaver написа: ↑23 фев 2020, 20:34Ако това е добре проведен мач - да те обръщат 10 от 14тия в класирането няма какво да си говорим за ШЛ. Явно друг спорт гледаме. Тоя мач беше поредния позор и очеизвадна издънка на един пълен средняк. И ако ние се задоволяваме с това като фенове явно това и заслужаваме.
Погледнете ги- защита, халфове, нападатели , скамейка. Златан е много голям, обаче свършва тока след 65 мин и става страшно. Най-добре да си довършим сезона, да се дава шанс на Габия и Малдини, за да трупат опит, а през лятото да идва Шева и да се запрятат с Тасоти
На нас ни трябва някой силен, доказан треньор. Алегри, Почетино, Жардим...нещо подобно. Пореден експеримент не ни трябва.

-
- Фен на Милан
- Регистриран: 04 юни 2018, 21:53
- Has thanked: 152 times
- Been thanked: 63 times
Нито един от горните няма да дойде при нас през лятотоNe13sta написа: ↑23 фев 2020, 21:50Това директно означава още единпропилян сезон. Шева се справя добре в Украйна и му желая само успехи, но най-добре да не го проваляме с Милан.AC_M написа: ↑23 фев 2020, 21:39
Ми той какъвто отбора, такъв и треньора, понякога стават работите, в повечето случаи не стават.
На нас ни трябва някой силен, доказан треньор. Алегри, Почетино, Жардим...нещо подобно. Пореден експеримент не ни трябва.![]()
Иначе нямам против първите двама, но няма да стане, Шева е вариант и то не лош
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 21:26
- Has thanked: 238 times
- Been thanked: 259 times
За мен ръководството носи най-голяма вина за проваления сезон и ходовете, които могат да направят до края на сезона за да изкупят вината си са следните:
- Договаряне на качествен нов треньор, който да се е доказал вече в Калчото, а не тепърва да го учи и задължително той да си проведе подготовката
- Задвижване на строежа на новия стадион
- Подновяване договора на Донарума
- Подновяване договора на Романьоли (преди и той да влезе в последната година)
- Задържане на Ибра и за следващия сезон
- И вече лятото взимане на няколко класни свободни трансфера като Модрич, Т. Силва
- Дългосрочно решение на казура Ребич
Ако се справят с тези 7 точки, лично аз ще им гласувам доверие и за напред.
Ако обаче се започне пак с младоци и недоказани треньори, то ще се радвам Газидис и Малдини първи да си тръгнат.
- Договаряне на качествен нов треньор, който да се е доказал вече в Калчото, а не тепърва да го учи и задължително той да си проведе подготовката
- И вече лятото взимане на няколко класни свободни трансфера като Модрич, Т. Силва
Ако обаче се започне пак с младоци и недоказани треньори, то ще се радвам Газидис и Малдини първи да си тръгнат.
FORZA MILAN!!!
-
- Фен на Милан
- Регистриран: 05 юни 2018, 21:42
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 86 times
Много точно казано, просто ще го провалим! Дори един Пипо в момента води убедително в Серия Б и догодина ще се върне в Серия А. Напрежението и очакванията в Милан не са за всеки. Колкото и да не го харесвам, Алегри се очертава като най-подходящия вариант - има опита в калчото, познава и играчи и съперници и обстановка. А ако ръководство и собственици не могат да си позволят Макс Алегри, по-добре да се махат още лятото.
От тези 7 точки съм готов да се обзаложа че най-много две биха успяли да постигнат (не че не ми се иска да ги отметнат всички, но като гледам с какъв замах действат). За договора на Джиджо бях чел че са насрочени разговори за Февруари, но той Февруари мина. А мине ли сезона без да му се поднови договора, ще го пуснем за смешни пари както Тотнъм пуснаха Еирксен.Petar Zanev написа: ↑23 фев 2020, 22:43За мен ръководството носи най-голяма вина за проваления сезон и ходовете, които могат да направят до края на сезона за да изкупят вината си са следните:
И като 8ма точка - да си оправят лобито в лигата, а не всеки кръг жълтурите да ни правят за смях.
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 16:11
- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 797 times
Значи, от 24-ти февруари не е барана тая тема, затова ще се включа:
Не барайте Пиоли, ей!

Не барайте Пиоли, ей!

"Messi is top-level, Kaka has impressed, Zinedine Zidane was brilliant but without a doubt, Paolo Maldini has been my favourite. He went through the entire 90 minutes without tackling. That's art." Sir Alex Ferguson

Siamo i diavoli
Siamo i diavoli