Марко Джампаоло

Потребителски аватар
Top Gun Maverick
Фен на Калчото
Мнения: 390
Регистриран: 04 юни 2018, 21:08
Has thanked: 15 times
Been thanked: 54 times

Re: Марко Джампаоло

Мнение от Top Gun Maverick » 07 юли 2019, 16:48

Casciavit написа:
04 юли 2019, 14:37
Top Gun Maverick написа:
03 юли 2019, 22:06
Този кой го помни изобщо, че чак да помним през лятната подготовка какво е правил? Не беше ли един, който беше по-зле и от Гатузо? То не, че Михайлович беше много по-добре, ама Монтела май отива към топ 1, някъде след Пипо и Сейдорф. Подчертавам СЛЕД.
Не, беше един дето разфасова Байерн на Карло Анчелоти с 4:0.
Ако искаш още да ти припомня? evil Имайки предвид, че не си гледал цели мачове на Милан от времето на Леонардо като треньор, не се учудвам, че не помниш. :D

Да не забравяме, че ти и Майкъл Оуен не си спомняше и твърдеше, цитирам "Не е печелил абсолютно нищо във футбола", очевидно пропускайки Златната Топка и една маса трофеи и индивдуални отличия с екипите на Ливърпул и Юнайтед.
Да ти отговоря първо на незначителното, което не касае Милан, макар и второто да е значимо просто защото трябвада се помни какъв некадУрник(защо думата некадУрник е цензурирана, явно бая ползване е имала за такива като тоя охлюв evil та трябва по нашенски да я заобикаляме :P ) беше Монтела и никога да не му се дава втори шанс както го направиха Фиорентина примерно. Защото и ти явно си от мечтатели на острова, които сте виждали една огромна надежда в Майкъл Оуен как печели всичко на национално ниво което със сигурност включва титла на Световно, която да не е подарена от съдиите(по повод, че все пак страната измислила уж футбола(и това е спорно)трябва да има поне една такава)и евентуално така жадуваната титла на Лузърпул. После поне си взеха в ШЛ без него.
Кирилов, това не беше написано точно така, а нищо значимо, пропускайки да издигна в очите на четящите само статистиката как му метнаха оная златна топка защото Ливърпул спчели 5 тенекиени трофея(всеки един от тях беше с абсолютно второстепенно значение и нито имаха шанс някога да се доближат изобщо да мечтаят дори да са шампиони в Англия при неговия престой там, а за ШЛ се молеха просто да се класират. Та вадиш от контекста разни неща, ама няма как да издигнеш до висините някакъв играч, който бе абсолютно фаворизиран от бозавите на острова защото стартира мощно кариерата си като вкара хубави голове на Световното за нАглия и ония вече почнаха да мечтаят за титли, които всички знаем, че толкова куци коне е трудно да спечелят, освен ако съдиите не им подарят както преди половин век и отгоре. После направи някой силен сезон за Ливърпул, но общо взето нищо грандиозно, а тая златна топка му я дадоха понеже Ливърпул спечели тия 5 тенекиени купи(само ББ си мисли, че купата на нАглия е най-значимия турнир във футбола)и той беше единствения по-изпъкващ играч от отбора ръгачи. Какво ми говориш след като го забиха на пейките в същия този Ливърпул и то точно за ШЛ на 23-24 години? Ебахи великия играч и тоя момент нататък той е една пълна, пълна, пълна дупка отивайки при балерините, после се върна на острова и пак дупка, та по едно време вече Манчо направиха реклама да изкарат пари като го взеха при тях защото нали там по линия на кръвни врагове. Общо взето той имаше късмета на 18 години да попадне в националния когато се сменяха разни поколения(ти тогава си бил по-малък)и да вкара едни красиви голове. Не, че не беше играч, ама освен тия красиви моменти после се отлични с някой друг гол и никога не изведе свой отбор до нещо голямо, а на 24 практически приключи с футбола.

Много знаеш кога съм гледал мач на Милан и кога не. А за кой Байерн на Анчелоти говориш, сигурно онзи смазващия всеки по пътя си Байерн, който пък бихме в някакъв мач малко по-различен за нас от тренировка. Подчертавам за нас, понеже за тях си бе тъкмо такова. И онзи Монтела при който изживяхме най-срамните си резултати, които аз помня, когато отбора нямаше идея какво изобщо прави на терена и при който Монтела открихме един невероятен "нападетел", който показваше как може да лиши даден отбор от победа, за нещастие все нашия. И в Европа далеч стигнахме с него, и в Италия. Като се сетя тоя колко дебилен беше и после къде ли не се провали, а ти все още мечтаеш да го видиш отново тук...няма да се учудя ако си купуваш фланелки на всеки негов следващ отбор. Но поне ще набереш богат набор от тях защото където и да го вземат(хора, които явно не са следили изкъсо представянето му в предишните отбори)бързо го разкриват какъв е. Във Форентина обаче имат странен мазохизъм. Хем го видяха едно време и го разкараха, хем тая година пак го взеха и за малко да изпднат, ама късмета и наглсените машинации ги спасиха накрая.
Всъщност тоя човек ако ще и Оскар в киното да спечели вече ми е все тая, важното е тука да го няма никога повече.

Потребителски аватар
hotboyz
Forum moderator
Мнения: 2125
Регистриран: 04 юни 2018, 16:52
Has thanked: 793 times
Been thanked: 411 times

Re: Марко Джампаоло

Мнение от hotboyz » 08 юли 2019, 15:35

Marco Giampaolo's technical staff is at Casa Milan. Bonera is also there after leaving Villarreal to return working as one of Giampaolo's collaborators. Luigi Turci is the new goalkeepers coach [@AntoVitiello]
Изображение

Потребителски аватар
Marco van Basten
Фен на Калчото
Мнения: 135
Регистриран: 05 юни 2018, 10:03
Has thanked: 45 times
Been thanked: 43 times

Re: Марко Джампаоло

Мнение от Marco van Basten » 08 юли 2019, 16:33

Който има желание да гледа пресконференцията на Джампаоло,мисля започва в 18.00ч. milanchannel в YouTube ще я предава пряко.

Потребителски аватар
Casciavit
Тартор на Курва Суд
Мнения: 4069
Регистриран: 14 дек 2018, 00:34
Has thanked: 399 times
Been thanked: 767 times

Re: Марко Джампаоло

Мнение от Casciavit » 08 юли 2019, 17:02

Top Gun Maverick написа:
07 юли 2019, 16:48
И онзи Монтела при който изживяхме най-срамните си резултати, които аз помня, когато отбора нямаше идея какво изобщо прави на терена и при който Монтела открихме един невероятен "нападетел", който показваше как може да лиши даден отбор от победа, за нещастие все нашия. И в Европа далеч стигнахме с него, и в Италия. Като се сетя тоя колко дебилен беше и после къде ли не се провали, а ти все още мечтаеш да го видиш отново тук...няма да се учудя ако си купуваш фланелки на всеки негов следващ отбор. Но поне ще набереш богат набор от тях защото където и да го вземат(хора, които явно не са следили изкъсо представянето му в предишните отбори)бързо го разкриват какъв е. Във Форентина обаче имат странен мазохизъм. Хем го видяха едно време и го разкараха, хем тая година пак го взеха и за малко да изпднат, ама късмета и наглсените машинации ги спасиха накрая.
Всъщност тоя човек ако ще и Оскар в киното да спечели вече ми е все тая, важното е тука да го няма никога повече.
Кои са тези най-срамни резултати? Можеш ли да ги изредиш или си пишеш отново наизуст? Понеже с тези приказки може да минеш на пиацата в Казанлък, както викаше Адмирала, но не и пред мен.

Аз за Гатузо, без да се ровя в Гугъл ти казвам:

Беневенто 1:1 Милан (декември месец, а домакините имаха 0 точки до този момент)

Верона 3:0 Милан (изпадащ отбор с играчи като Матиа Валоти ни размаза)

Фрозиноне 0:0 Милан (спукахме топката срещу поредния опашкар)

Разгрома от най-слабия Франсенал в последните 15 години и боя от Олимпиакос, придружено от отпадане в групите на Лига Европа, дори няма да ги коментирам. Явно наистина не гледаш мачовете на отбора, имаш някаква форма на амнезия или климатика на БМВ-то отказва да работи в юлските жеги. Друго обяснение нямам за неадекватните ти сравнения.

Фиорентина какво са го видели? Игра полуфинал на 1/2 на Лига Европа - нещо, което дори Анчелоти не успя и за което ние можем само да си мечтаем в скоро време. Хвана ги на 15-то място и ги класира три пъти в четворката. Изнесе 2 пъти лекции на Алегри на Сан Сиро - 0:2 и 1:3. Победи Ювентус с 4:2. Същия Ювентус завърши с над 100 точки в класирането. Спечели Суперкупата с нас, отново с победа срещу Ювентус. За справка, Рино срещу Ювентус има 4 или 5 геврека и то с един разгром.
Ето ти конкретика. Другото са си твои фантасмагории, които нямат връзка с реалността. Само не ми е ясно защо ги пишеш в темата на Марко Джампаоло.
Изображение

Потребителски аватар
vik rossonero 96
Тартор на Курва Суд
Мнения: 11136
Регистриран: 04 юни 2018, 16:11
Has thanked: 729 times
Been thanked: 2295 times

Re: Марко Джампаоло

Мнение от vik rossonero 96 » 08 юли 2019, 17:06

Изображение

Тренера е придобил вид - обръснал брадата, подстригал се ... :lol: Един костюм ще му дадат сега Boglioli и ще заприлича на човек. :D
"Messi is top-level, Kaka has impressed, Zinedine Zidane was brilliant but without a doubt, Paolo Maldini has been my favourite. He went through the entire 90 minutes without tackling. That's art." Sir Alex Ferguson
Изображение
Siamo i diavoli

Golden boy
Тартор на Курва Суд
Мнения: 1012
Регистриран: 04 юни 2018, 21:28
Has thanked: 804 times
Been thanked: 221 times

Re: Марко Джампаоло

Мнение от Golden boy » 08 юли 2019, 17:17

Съжалявам ама сте много зле. На ебавка или не тука няколко човека се скъсахте да го гаврите, все едно сме взели някой клошар от подлеза на Софийския. Рино с цялото ми уважение беше доста тъпа маймуна като треньор, и само може да си мечтае дори да го викнат да води футболни лекции, за което всъщност днес не сте се присмивали на Джампаоло. Браво!
Изображение

Потребителски аватар
Capolavoro
Site Admin
Мнения: 7184
Регистриран: 02 юни 2018, 13:02
Has thanked: 1520 times
Been thanked: 1342 times

Re: Марко Джампаоло

Мнение от Capolavoro » 08 юли 2019, 17:19

Вече си представя точен шут на Хакан от границата на наказателното поле...с този замислен поглед :D
Изображение

Потребителски аватар
drzzd
Тартор на Курва Суд
Мнения: 7318
Регистриран: 02 юли 2018, 16:20
Has thanked: 1328 times
Been thanked: 1550 times

Re: Марко Джампаоло

Мнение от drzzd » 08 юли 2019, 17:29

"Пилците се броят наесен." са казали хората.
IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.

Потребителски аватар
Casciavit
Тартор на Курва Суд
Мнения: 4069
Регистриран: 14 дек 2018, 00:34
Has thanked: 399 times
Been thanked: 767 times

Re: Марко Джампаоло

Мнение от Casciavit » 08 юли 2019, 18:43

Golden boy написа:
08 юли 2019, 17:17
Съжалявам ама сте много зле. На ебавка или не тука няколко човека се скъсахте да го гаврите, все едно сме взели някой клошар от подлеза на Софийския. Рино с цялото ми уважение беше доста тъпа маймуна като треньор, и само може да си мечтае дори да го викнат да води футболни лекции, за което всъщност днес не сте се присмивали на Джампаоло. Браво!
Ти обаче си голяма drama queen. :D Аз не виждам някой да е написал нещо грозно или някаква гавра по негов адрес. Става дума за елементарни бъзици. И да, наистина е хубаво треньорът на Милан да е със спретнат външен вид и по възможност да е облечен една идея по-официално. Напомням, че неотдавна, дори помощниците ни /Тасоти например/ носеха костюм и вратовръзка.
Сега е още лято и ще води предсезонна подготовка, но за първия официален мач, е редно и той да е по... официален.
Ако ексцентричния бос на Сампдория му е давал и по джапанки да води мачовете, ние сме Милан и при нас трябва по-формален и професионален подход.


Джампаоло е нелош треньор, но най-важното е треньор. За разлика от Гатузо и Броки. Да водиш отбор, пък макар и Сампдория, за три поредни сезона, не е по силата на всеки. Преди нас, Рино например не се е задържал никъде повече от един цял сезон.
Човекът умее да мотивира играчите си и има маниер на водене на мачовете. Нещо, което беше характерно за ранния Алегри, който също нямаше високи резултати, но Каляри се отличаваше с приятен за окото футбол. Сегашната Сампдория е горе-долу на нивото на алегривият Каляри. Остава само и Джампаоло да "влезе в обувките " на Алегри при нас.
Изображение

Golden boy
Тартор на Курва Суд
Мнения: 1012
Регистриран: 04 юни 2018, 21:28
Has thanked: 804 times
Been thanked: 221 times

Re: Марко Джампаоло

Мнение от Golden boy » 08 юли 2019, 19:43

Casciavit написа:
08 юли 2019, 18:43
Golden boy написа:
08 юли 2019, 17:17
Съжалявам ама сте много зле. На ебавка или не тука няколко човека се скъсахте да го гаврите, все едно сме взели някой клошар от подлеза на Софийския. Рино с цялото ми уважение беше доста тъпа маймуна като треньор, и само може да си мечтае дори да го викнат да води футболни лекции, за което всъщност днес не сте се присмивали на Джампаоло. Браво!
Ти обаче си голяма drama queen. :D Аз не виждам някой да е написал нещо грозно или някаква гавра по негов адрес. Става дума за елементарни бъзици.
Е тука не ти се получи елементарният бъзик, но за другото съм съгласен. ok
Изображение

Потребителски аватар
vik rossonero 96
Тартор на Курва Суд
Мнения: 11136
Регистриран: 04 юни 2018, 16:11
Has thanked: 729 times
Been thanked: 2295 times

Re: Марко Джампаоло

Мнение от vik rossonero 96 » 08 юли 2019, 20:19

“Милан е славен клуб. Това е чудесна възможност за мен и мисля, че я заслужавам. Сега трябва да го докажа на терена. Малдини ми се обади, когато бях на яхта с приятели. Веднага хванах първия самолет, за да се видя с Паоло. Обаждането от Милан ме направи щастлив. Това е огромна чест.

Искам да изградим стил, който лесно да се разпознава. Ще го правим стъпка по стъпка, като ще запазим визията за по-голямата картинка. Не е възможно да играеш добър футбол, ако нямаш качествени играчи. За естетически привлекателен футбол са ти нужни топ играчи. Всички футболисти трябва да участват в една и съща симфония. В Милан има достатъчно футболисти, които отговарят на тази дефиниция.
Миналия сезон бях убеден, че Милан може да е изненадата в Калчото. Помня силното им представяме в Неапол. Загубиха мача от Наполи (с 2:3 - б.р.), но играха силно. Показаха, че това е отбор, който се цели в челните позиции на класирането.


Този отбор има необходимите играчи за естетически красив футбол. Идеята ни е ясна и сега просто трябва да я приложим. Не разполагам с много време. То може да ми е първи приятел или враг. Съставът ни е млад, може би най-младият в Серия “А”. В оспорваните първенства разликите са малки. Най-важното е всички да имат амбицията да се борим за топ местата.
Да играеш или тренираш в Милан не се случва всеки ден. Трябва да посрещнаш тази възможност със самоувереност. Това е страхотно предизвикателство и нямам търпение да го започна.

Искам да се запозная обстойно с всички играчи - Франк Кесие, Лукас Пакета, Диего Лаксалт, Патрик Кутроне, Джакомо Бовавентура и т.н. Преди да започнем трябва да разберем кои отговарят на изискванията ни. Дали схемата на игра ще бъде 4-3-1-2? Все още не съм решил. Преди да направя какъвто и да е избор искам да се срещна и опозная с всички, за да няма грешки в преценката ми. Крайната цел трябва да се изгради, не можем да започнем с нея. Ясно е, че се сремим към челните позиции, но ще се фокусирам върху всяка стъпка.
Около кого ще градим състава? Споменахте трима играчи (Кшищоф Пьонтек, Джанлуиджи Донарума и Пакета - б.р.), но предпочитам целия състав. Отборът е преди отделния играч. Всеки футболист трябва да дава всичко от себе си за тима.


Сусо е страхотен, способен е сам да печели мачове. Както казах, все още не съм избрал схемата на игра. Ще избера най-добрата в зависимост от играчите. Сусо е един от тези, с които ще се съобразя. Тео Ернандес го наблюдавахме обстойно, той е с големи качества и потенциал. 21-годишен е, а една от причините да дойда тук е да развия млади играчи с голям потенциал. Любопитен съм да видя докъде ще стигне развитието му. Може да стане сред най-добрите на своя пост. Тренирал съм Денис Прает, но няма да го взимаме. Имаме си четирима играчи на тази позиция. Първото ми впечатление за Кутроне и Андре Силва е, че са футболисти с различни характеристики. Трябва да преценя кой от тях ще пасне на стила на игра и кой - не. Имам лукса да мога да направя такъв избор.

Обещавам да идвам в “Миланело” в 8 часа сутринта и да стоя до 8 часа вечерта. Харесват ми играчите, които са отговорни и отдадени, но не и тези, които не се раздават достатъчно. Искаме да възстановим връзката между феновете и отбора, но това зависи от нашето отношение и от това как работим.

Джанлуиджи Донарума е фантастичен играч. Много рядко питам противниковите играчи за фланелката им, а него го помолих преди 3-4 години. Ако зависи от мен, той ще бъде нашият вратар”
"Messi is top-level, Kaka has impressed, Zinedine Zidane was brilliant but without a doubt, Paolo Maldini has been my favourite. He went through the entire 90 minutes without tackling. That's art." Sir Alex Ferguson
Изображение
Siamo i diavoli

Потребителски аватар
Ne13sta
Тартор на Курва Суд
Мнения: 8901
Регистриран: 04 юни 2018, 18:29
Has thanked: 1053 times
Been thanked: 1633 times

Re: Марко Джампаоло

Мнение от Ne13sta » 08 юли 2019, 20:59

Съгласен съм с това, което казва. Дано успее и да го приложи.

Но с тая баташка селекция от двама изпаднали и един отхвърлен, не виждам как ще влезем в Топ4. Дано Малдини и Бобан се стегнат малко, че доста тежки мигове го чакат Джампаоло.
IO SONO MILANISTA DA QUANDO SONO NATO NON SOLO QUANDO MI STA BENE IL RISULTATO!!!

Потребителски аватар
Kaiser Franco
Фен на Милан
Мнения: 935
Регистриран: 06 юни 2018, 13:29
Has thanked: 14 times
Been thanked: 125 times

Re: Марко Джампаоло

Мнение от Kaiser Franco » 08 юли 2019, 22:02

Пак клишета, пак глупости на килограм се приказват от поредния новодошъл експеримент, който я изтрае до Нова година, я не. Милан щял под негово ръководство да играе естетически футбол... Боже, боже, това да не ти е Милан на Саки или Капело бре... С тея посредствени играчи е под въпрос дали ще влезеш в Топ 6... :(
Изображение

Потребителски аватар
cuorerossonero
Forum moderator
Мнения: 7196
Регистриран: 04 юни 2018, 15:23
Has thanked: 485 times
Been thanked: 2527 times

Re: Марко Джампаоло

Мнение от cuorerossonero » 08 юли 2019, 22:58

Kaiser Franco написа:
08 юли 2019, 22:02
Пак клишета, пак глупости на килограм се приказват от поредния новодошъл експеримент, който я изтрае до Нова година, я не. Милан щял под негово ръководство да играе естетически футбол... Боже, боже, това да не ти е Милан на Саки или Капело бре... С тея посредствени играчи е под въпрос дали ще влезеш в Топ 6... :(
Не че нещо, но Милан на Капело играеше всичко друго, но не и естетически футбол. Рационален, прагматичен, печеливш, но не и красив футбол. На моменти голямо мачкане на топката падаше. :D

Много хубави неща е казал Джампаоло, стискам му палци да успее да ги приложи на практика.
Щото мен например ако ме пуснат на една пресконференция, такива хубави и умни неща ще кажа... :D
PIOLI VATTENE!!!

Потребителски аватар
Ivanchenko
Тартор на Курва Суд
Мнения: 1281
Регистриран: 05 юни 2018, 21:42
Has thanked: 166 times
Been thanked: 266 times

Re: Марко Джампаоло

Мнение от Ivanchenko » 08 юли 2019, 23:06

Kaiser Franco написа:
08 юли 2019, 22:02
Пак клишета, пак глупости на килограм се приказват от поредния новодошъл експеримент, който я изтрае до Нова година, я не. Милан щял под негово ръководство да играе естетически футбол... Боже, боже, това да не ти е Милан на Саки или Капело бре... С тея посредствени играчи е под въпрос дали ще влезеш в Топ 6... :(
А какво да каже? Ами не съм аз за тук, чак се чудя как се спряха на мен, обещавам ви минимум 9то място?

Милан на Саки, Милан на Капело, Милан на Берлускони, това е история. И аз искам топ играчи да идват, но реалността е друга. Чак се чудя ти с какво настроение сядаш да гледаш мачовете на Милан, грам ли настроение и вяра няма? И не, не не заяждам, а ми е чудно дали Милан ти носи поне малко наслада и емоция? Ясно е че последните сезони са тотален фейл и повечето са обезверени, но си говоря с фенове на други отбори, които наблюдават случващото се в Милан безпристрастно и всички са на мнение че е необходимо време. На нас не ни се чака, но нямаме избор, освен ако не извадим няколко милярда като на мениджъра и да оправим всичко за едно лято. Пари просто няма кой да даде така, колкото по-скоро свикнем с тази мисъл, толкова по-добре за нас. Всеки играч/треньор е тръгнал от някъде и си заслужава шанса, щом е стигнал до Милан. Пожелавам ти всички тези, в които се съмняваш да те опровергаят.

Отговори