Да бе, щото то китайците бяха страшен фактор - поставени лица, дето не знам дали в момента не плуват някъде разчленени по заливите на Тихия океан...Paolo3defend написа: ↑06 май 2019, 23:30Това копеленце Ди Бело тотално изтърва мача.
Впрочем, миналата година с китайците и Фасобели не ни режеха чак толкова. Този сезон има геноцид срещу Милан. Яено Елиът нямат абсолютно никакво лоби.
Не, не. Такъв геноцид дори и през 2012та, когато тикаха гобите, не е било. Не знам кой е фактор и кой не, но този сезон буквално ни разфасоват!!!George Weah написа: ↑06 май 2019, 23:34Да бе, щото то китайците бяха страшен фактор - поставени лица, дето не знам дали в момента не плуват някъде разчленени по заливите на Тихия океан...Paolo3defend написа: ↑06 май 2019, 23:30Това копеленце Ди Бело тотално изтърва мача.
Впрочем, миналата година с китайците и Фасобели не ни режеха чак толкова. Този сезон има геноцид срещу Милан. Яено Елиът нямат абсолютно никакво лоби.
А и миналия сезон си ни режеха, просто тогава бяхме напълно аут от борбата за каквото и да е, докато сега...на хартия поне имаме шанс за ШЛ!
Хакан още не е ясен, а Бакайоко току виж се разбрал с тренера - и на двамата не им е много акъла, може пък да намерят път един към друг.yavor_acmilan написа: ↑06 май 2019, 23:32Без Хакан, Бака, Пакета и Билия срещу Фиорентина....на печелившите от Аталанта честито !!!