drzzd написа: ↑09 яну 2023, 15:36
В случая ми се струва, че "четох му глупостите" е насочено към моите мнения в темата за Салернитана, когато обосновавах разбирането си за избора на смени на Пиоли в съответния мач. Съфорумецът Ne13sta има предвид тях в предходното си мнение тук.
Поправи ме, ако греша. Ако пък ли не - not cool от твоя страна за подобни етикети на обосновани и аргументирани мнения от други участници във форума.
Убий ме ако съм разбрал, че @Ne13sta е имал предвид твое мнение във въпросната тема.
Аз през цялото време си мислех за Пиоли и коментирах медийно изказване на Пиоли, който някъде бях чел да обяснява същите неща. Изобщо не съм си и помислил, че става въпрос за мнение на друг потребител, нито пък бих си позволил да изтърся подобно изречение без да напиша една дума защо. Затова и бая се изненадах когато видях какво си попитал, даже мислех, че може и да не е към мен.
Извини ме за това, че съм те накарам да се почувстваш кофти, напълно несъзнателно се е получило от моя страна и изобщо не ми е минавала подобна мисъл през главата да се заяждам просташки с теб.