Pendov написа: ↑15 яну 2023, 17:54
Както колегата по-горе е споменал, отбора загуби баланс след напускането на Кесие ( според мен Вранкс е най-близо до профила на котдивоареца).
Другото, което трябва се отбележи е, че всъщност ние се движим в същото темпо като миналата година. Само, че Наполи направо кърти към момента и това създава повеждащо впечатление.
Между другото, ако погледнем Висшата лига, там класирането е почти същото в топ 4

Има малки разлики, но като цяло, първенствата вървят по еднакъв начин.
За мен основното нещо, което тежи на отбора е липсата на Манян и огромните проблеми в защита, като цяло.
Атаката си работи добре, но всеки мач се допуска гол. Не знам дали проблемът е в баланса, защото Тонали и Беннасер са достатъчно интелигентни футболисти и доставят сигурност в центъра.
Головете, които се допускат са основно от центрирания, особено напоследък. Вярно е, че на нашите им липсва ръст, но това не е оправдание, защото вчера за втория гол на Лече, играчът дори не му се налага да скочи, за да отиграе топката. Не знам дали тези грешки идват от вратаря или е някакъв вид отборна грешка в защитата, но отборът определено изпитва огромни трудности при центрирания без значение къде са насочени.
И с 2-ма, и с 3-ма централни отборът продължава да пуска голове от центрирания, буквално всички голове, освен този, който допуснахме от Торино, са били от центрирания и то от доста мачове насам.