Позиция: Офанзивен халф
Номер: 21
Договор до: 30.06.2021г. (наем)
Рождена дата: 03.08.1999г.
Ръст: 171см
Тегло: 68 кг.
Бивши отбори: Манчестър Сити, Реал (Мадрид)
Това от общо 80-те му минути които е изиграл, и то като пета смяна в един, два мача ли го разбраха твоите приятели?Ne13sta написа: ↑05 сеп 2020, 00:18Имам приятели, които са заклети фенове на Реал и казват, че има много хляб в това момче и е страшен талант. Според тях нямало как да го пуснат с опция, особено след представянето на Ернандез. Дано Малдини все пак договори такава, в случай че и Брахим Диаз избухне.
Успех!
Golden boy написа: ↑05 сеп 2020, 14:56Това от общо 80-те му минути които е изиграл, и то като пета смяна в един, два мача ли го разбраха твоите приятели?Ne13sta написа: ↑05 сеп 2020, 00:18Имам приятели, които са заклети фенове на Реал и казват, че има много хляб в това момче и е страшен талант. Според тях нямало как да го пуснат с опция, особено след представянето на Ернандез. Дано Малдини все пак договори такава, в случай че и Брахим Диаз избухне.
Успех!![]()
Че е талант е ясно, но на 21 трябва да цъка доста повече. Твърде много се очаква от него според мен. По-скоро ще е ротационен играч, ако не избухне естествено. Дано все пак договорим нещо с балеринките, за да имаме опция. Да не се правят и те много, много, че не един или двама таланти затриха там. Ама и на тях акъла им е толкова. Голям зор да търкат скамейките на Барса и Реал днешните таланти...
Успех на Брахим, изглежда пичага!
Може и да бъркам, но май има 65 мин. В Ла Лига този сезон.Ne13sta написа: ↑05 сеп 2020, 15:33Golden boy написа: ↑05 сеп 2020, 14:56
Това от общо 80-те му минути които е изиграл, и то като пета смяна в един, два мача ли го разбраха твоите приятели?![]()
Че е талант е ясно, но на 21 трябва да цъка доста повече. Твърде много се очаква от него според мен. По-скоро ще е ротационен играч, ако не избухне естествено. Дано все пак договорим нещо с балеринките, за да имаме опция. Да не се правят и те много, много, че не един или двама таланти затриха там. Ама и на тях акъла им е толкова. Голям зор да търкат скамейките на Барса и Реал днешните таланти...
Успех на Брахим, изглежда пичага!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изиграл е към 600 минути за Реал като има 2 гола и 3 асистенции. На фона на техните звезди си е доста добре. Непроверени неща не пиша.![]()
Има и други турнири. И е в Реал от миналия сезон.
Ок, играл е и срещу Саламанка. Просто ми е странно, как по-опитни, и също талантливи играчи, макар и от по-малки отбори, са "емполи", "нианг номер 2" и тн. пък този пич с 60мин. В първенството всички му се кефим. Не че и за него не се намира някой да оплюе туитъра му, но малко на синдрома "Фабрегас" ми бие работата.
Че той Беннасер правеше брутални грешки през първия полусезон. Оттам му дойде и “Емполи”. Иначе за мен той е по-добър трансфер от Ребич и Ернандез като тегля чертата в края на сезона.Golden boy написа: ↑05 сеп 2020, 18:19Ок, играл е и срещу Саламанка. Просто ми е странно, как по-опитни, и също талантливи играчи, макар и от по-малки отбори, са "емполи", "нианг номер 2" и тн. пък този пич с 60мин. В първенството всички му се кефим. Малко на синдрома "Фабрегас" ми бие работата.