Рафаел Леао
-
- Site Admin
- Регистриран: 02 юни 2018, 13:02
- Has thanked: 1455 times
- Been thanked: 1266 times
Re: Рафаел Леао
Не знам дали го е мотивирал, но вече сме остри и по двете крила, което не позволява на противника да насити десния бек и да заебе изцяло левия
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 14 дек 2018, 00:34
- Has thanked: 370 times
- Been thanked: 714 times
Браво на Рафа, раздава се и играе с настроение. От него това се иска, останалото си го има в изобилие.
Хубаво е, че вече имаме още двама-трима доста качествени попълнения в титулярния състав, които са добри с топка в крака и не чакаме само на него, както беше през пролетта. Пулишич беше леко изолиран срещу Рома, но нямам съмнение, че и той ще бродира отново в следващите срещи. Дано ги опазим от контузии, защото сезонът е дълъг и отново се задава сгъстен цикъл от мачове след паузата за националите.
Хубаво е, че вече имаме още двама-трима доста качествени попълнения в титулярния състав, които са добри с топка в крака и не чакаме само на него, както беше през пролетта. Пулишич беше леко изолиран срещу Рома, но нямам съмнение, че и той ще бродира отново в следващите срещи. Дано ги опазим от контузии, защото сезонът е дълъг и отново се задава сгъстен цикъл от мачове след паузата за националите.

-
- Site Admin
- Регистриран: 02 юни 2018, 18:01
- Has thanked: 671 times
- Been thanked: 1082 times
Като това отваря и играта на Жиру и двамата мецала зад негоCapolavoro написа: ↑03 сеп 2023, 08:21Не знам дали го е мотивирал, но вече сме остри и по двете крила, което не позволява на противника да насити десния бек и да заебе изцяло левия

-
- Фен на Милан
- Регистриран: 26 яну 2019, 20:58
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 210 times
Рафаел Леао присъства вчера на раздаването на наградите Gentleman Fair Play, където грабна приз, а също така отговори на няколко въпроса.
Португалецът спечели наградата за гол на миналия сезон на Милан за третото попадение при победата над Наполи с 4:0 през април месец.
„За мен е чест да спечеля тази награда, искам да благодаря на всички си съотборници и се надявам да отбележа такъв гол през този сезон.“
Отбеляза страхотен гол срещу Рома с удар над главата...
„От известно време се опитвах да отбележа такъв гол, в крайна сметка успях и това беше много красив момент“.
„Никога преди това не бях отбелязвал гол на Олимпико за първенство, попадението дойде в точния момент. За всеки футболист отбелязването на гол с удар над главата е страхотен момент.“
Предпочиташ да отбележиш гол или да направиш асистенция ?
„Не съм егоистичен играч, опитвам се да отигравам правилно всеки път, когато съм един на един с противников футболист. Понякога стрелям, но винаги се опитвам да открия съотборник на добра позиция.“
Какво значи за теб да бъдеш новия номер 10 ?
„За мен този номер е символ на великите играчи на Милан, Милан винаги е имал страхотни футболисти с номер 10. Това беше точния момент да взема фланелката с номер 10, да изляза да на терена и да покажа на всички какво мога, носейки този номер."
Последният път, когато Милан и Интер играят дерби като лидери в класирането датира от 1961г. Каква е стойността на дербито ?
„Винаги се получават много добри срещи и в двата отбора има емоция. Всичките ми съотборници очакват именно такъв тип мачове. Нека по-добрият отбор да победи.“
"We will be a team of devils. Our colors will be red like fire and black like the fear we will invoke in our opponents." 1899, Herbert Kilpin
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 05 юни 2018, 21:42
- Has thanked: 158 times
- Been thanked: 249 times
-
- Site Admin
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 16:11
- Has thanked: 690 times
- Been thanked: 2149 times
Че след като преподписа нивото е само надолу? Защото си е така.
"Messi is top-level, Kaka has impressed, Zinedine Zidane was brilliant but without a doubt, Paolo Maldini has been my favourite. He went through the entire 90 minutes without tackling. That's art." Sir Alex Ferguson

Siamo i diavoli
Siamo i diavoli
-
- Site Admin
-
- Site Admin
-
- Site Admin
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 05 юни 2018, 21:42
- Has thanked: 158 times
- Been thanked: 249 times
Баш иконките. Висях му сторито и ми стана интересно дали вярно мрънкя за нивото след като преподписа, както предположи и Вик или е нещо друго.
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 24 юни 2018, 13:01
- Has thanked: 322 times
- Been thanked: 171 times
Предполагам всеки си избира как да го тълкува.
Но хайде ще отделя няколко минути за да коментираме неща които реално нямат никакво значение.
Освен иконките какво друго се вижда? Стилизирания надпис "УЕФА ШАМПИОНСКА ЛИГА", самия Леао изглежда се е запътил натам. Кръстчето е вяра, тоест той вярва. Писането е очевидно - пише(м) история, оставяне на следа. Последното бих предположил, че не е стойността на Crypto портфейла му от последния месец, а може да наподобява част от планина, а тук основните метафори са две. Изкачване на планина означава преодоляване на трудност плюс намеква, че те очаква дълъг път. Другото изкачване на планина означава да покориш върха, тоест да спечелиш нещо или да бъдеш най-добрия в нещо.
Лично аз нямам социални мрежи (освен X/twitter който държа активен за да следя за информация) и цялата работа ми е по-скоро смешна.
В същото време си давам сметка как като по-млад и аз съм правил или казвал разни глупости от които в момента изпитвам лек срам и неудобство. Та в този ред на мисли мога само да се надявам, че един ден Лео и поколенията след него ще разберат, че висенето в Instagram и TikTok е най-общо казано пилеене на време и че в живота има много по-важни неща.
p.s. а може и просто да пише текст за новия рап албум

Освен иконките какво друго се вижда? Стилизирания надпис "УЕФА ШАМПИОНСКА ЛИГА", самия Леао изглежда се е запътил натам. Кръстчето е вяра, тоест той вярва. Писането е очевидно - пише(м) история, оставяне на следа. Последното бих предположил, че не е стойността на Crypto портфейла му от последния месец, а може да наподобява част от планина, а тук основните метафори са две. Изкачване на планина означава преодоляване на трудност плюс намеква, че те очаква дълъг път. Другото изкачване на планина означава да покориш върха, тоест да спечелиш нещо или да бъдеш най-добрия в нещо.
Лично аз нямам социални мрежи (освен X/twitter който държа активен за да следя за информация) и цялата работа ми е по-скоро смешна.

p.s. а може и просто да пише текст за новия рап албум

-
- Site Admin
Мисля, че малко надценяваш броя на гънките на РафаЛеао10.
Планини, история, писане .. не ми се вярва.
По-скоро е припевът на следващия хит.
Планини, история, писане .. не ми се вярва.
По-скоро е припевът на следващия хит.

-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 21:23
- Has thanked: 1755 times
- Been thanked: 607 times