Исмаел Бенасер

Потребителски аватар
drzzd
Тартор на Курва Суд
Регистриран: 02 юли 2018, 16:20
Has thanked: 1191 times
Been thanked: 1372 times

Re: Исмаел Бенасер

Мнение от drzzd » 15 ное 2023, 22:26

IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.

Потребителски аватар
drzzd
Тартор на Курва Суд

Мнение от drzzd » 17 ное 2023, 20:22

IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.

Потребителски аватар
Aliken
Тартор на Курва Суд
Регистриран: 07 юни 2018, 13:57
Has thanked: 295 times
Been thanked: 181 times

Мнение от Aliken » 17 ное 2023, 22:18

Не знам дали е от религията, възпитание, обстановка или друго, но не много хора са така в днешно време, ценящи и най-малкото.
Изображение

Потребителски аватар
Ne13sta
Тартор на Курва Суд
Регистриран: 04 юни 2018, 18:29
Has thanked: 1012 times
Been thanked: 1588 times

Мнение от Ne13sta » 18 ное 2023, 10:12

IsmaelBennacer on HakanCalhanoglu at Inter: "When I read, I said: 'No. He can't have done it.' I could neva do that. Inter can offer me anything they want, but it will not happen. I Love #Milan I don't know what will happen in the future, but I will definitely never go to Inter"...
Е с това изказване ми се издинга в очите. Евала!
IO SONO MILANISTA DA QUANDO SONO NATO NON SOLO QUANDO MI STA BENE IL RISULTATO!!!

Потребителски аватар
Spas dachev
Фен на Милан
Регистриран: 17 фев 2019, 20:06
Has thanked: 9 times
Been thanked: 45 times

Мнение от Spas dachev » 18 ное 2023, 11:18

Абе хубава работа ама този пич е апсолутно безполезен аз неговия график го научих на Изус като се върне ще поиграе един месец максимум месец и половина като през това време ще пропусне 1 2 мача заради картони и след това ненадейно ще се контузи за 2 3 месеца и ще напише в instagram ай лил бак моор стронг Forza Milan
Луд фен на Куреро

Потребителски аватар
drzzd
Тартор на Курва Суд

Мнение от drzzd » 18 ное 2023, 17:09

За 2024 си пожелавам малко повече да си ценим добрите футболисти. :)

Потребителски аватар
Casciavit
Тартор на Курва Суд
Регистриран: 14 дек 2018, 00:34
Has thanked: 370 times
Been thanked: 714 times

Мнение от Casciavit » 18 ное 2023, 18:02

Spas dachev написа:
18 ное 2023, 11:18
Абе хубава работа ама този пич е апсолутно безполезен аз неговия график го научих на Изус като се върне ще поиграе един месец максимум месец и половина като през това време ще пропусне 1 2 мача заради картони и след това ненадейно ще се контузи за 2 3 месеца и ще напише в instagram ай лил бак моор стронг Forza Milan
Пак е по-добре от Крунич за реджиста. Мята дълги пасове, изпълнява статични, движи се повече в дефанзивен план, физиката му малко куца и се контузва често, но пък е добър подавач и не се крие в дълги периоди от мачовете. Между РЛЧ и Рейндерс може и да му потръгне играта.
Изображение

Потребителски аватар
drzzd
Тартор на Курва Суд

Мнение от drzzd » 01 дек 2023, 10:38

ЧРД на Бенсер!

Потребителски аватар
vik rossonero 96
Тартор на Курва Суд
Регистриран: 04 юни 2018, 16:11
Has thanked: 690 times
Been thanked: 2149 times

Мнение от vik rossonero 96 » 01 дек 2023, 21:16

Исма пусна поредица за пътя му към възстановяване след контузията. Ето първите два епизода:
www.youtube.com/watch?v=YNze0x5jFJA&ab_ ... BlBennacer
www.youtube.com/watch?v=GyZR-wnwbUU&ab_ ... BlBennacer
"Messi is top-level, Kaka has impressed, Zinedine Zidane was brilliant but without a doubt, Paolo Maldini has been my favourite. He went through the entire 90 minutes without tackling. That's art." Sir Alex Ferguson
Изображение
Siamo i diavoli

Потребителски аватар
nikossf
Фен на Милан
Регистриран: 26 яну 2019, 20:58
Has thanked: 112 times
Been thanked: 210 times

Мнение от nikossf » 07 дек 2023, 15:13

Милан вече разполага с изобилие от играчи в халфовата линия, тъй като Бенасер се присъединява към Адли, Крунич, Муса, Побега, Рейндерс и Лофтъс-Чийк. Усещането е, че той скоро ще има титулярно място, след като достигне оптималаната си физическа форма.

Милан публикува нов видео формат на своите официални канали в социалните мрежи, наречен „Корени“ – документален филм, който се задълбочава в произхода на играчите в отбора – и първият избран беше Бенасер.

Какво беше детството ти в Арл?

„Където започна всичко, където започна всичко, където съм роден, където ритнах топка за първи път. Тук правех почти всичко до 17-годишна възраст, в моя квартал. Когато се върна, идвам тук и винаги ще бъде така: родителите ми не искат да отидат в друга къща и за мен е по-добре всичките ми неща да останат при тях.

„Кварталът ми беше тих, но имаше и опасности, дори и до днес. Видях лоши и грозни неща. Исках да играя с по-големите играчи, когато пристигнах всички се смееха, тогава видяха решимостта, която имах за всичко, не само за футбола, и веднага ме включиха в тяхната група. Това ме накара да порасна по-бързо".

Как започна връзката ти с футбола?

„Носех топката си навсякъде, наистина: бях с топката навсякъде. В училище играех футбол с моя клас и затова тренирах с тях; след това тренирах с отбора на Арл; след всичко това играех футзал с хората, които живеят в квартала. Правех по три тренировки.

„Знаех, че ако работя повече от другите, нормално е да постигна нещо повече. Не трябва да забравям откъде идвам, това е много важно за мен и семейството ми.”

Разкажи ни малко за Златан Ибрахимович...

„Никога не съм виждал лидер като него. Имаме донякъде специални отношения, защото той беше причината да науча много: виждам Златан като страхотен брат, той ме съветва и когато му пиша съобщение, той винаги е на разположение.

Ти се премести в Англия, за да се присъединиш към Арсенал през 2015 г.

„Не исках да напускам Франция, но тогава имах нужда от развитие, каквото имах в Арл, но в Арсенал беше различно: една от най-добрите младежки школи в Европа. Много, много хубаво изживяване. В Арл, където живях, е малък квартал и няма нищо: в Лондон обаче имаше всичко.

И след това отиде в Емполи...

„Мисля, че това беше най-рискованият избор в моята кариера, но във всеки случай аз съм играч, който обича да поема рискове, дори и на терена, и тогава исках да играя, исках да покажа качествата си на всички.

„Емполи беше единственият отбор, който ме искаше толкова силно. Трудно решение, но когато имаш увереността да работиш добре и вложиш търпение в него, накрая ще бъдеш възнаграден: и мисля, че накрая бях възнаграден.“

Как се почувства, когато получи обаждане от Милан?

„Когато Милан ми се обади, не мислех много за това. Знаех, че ме искат толкова много. Мисля, че Милан беше идеалният отбор за мен, за да работя добре. Талантът е нещо, което можеш да притежаваш, но работата те кара да станеш човекът и играчът, който искаш да бъдеш.

„Понякога, когато съм на тренировъчното игрище, поглеждам емблемата на гърдите си и си казвам: „Уау, аз играя за Милан“. Тогава си мисля къде бях, откъде идвам и когато мислиш за тези неща, винаги искаш да постигнеш повече.

Какво беше чувството след спечеленото Скудето?

„До мача със Сасуоло се чувствах нормално, но след това, когато го спечелихме, беше нещо различно: беше невероятно да изпитаме това с феновете. Много се зарадвах за тях и че им направихме този подарък, че участвах в написването на историята на клуба. Празнувах много.”

Как би описал периода си в Милан досега?

„Научих много в работата си, но и за живота тук. Израснах много в града. Сега, когато имам деца, мисля да правя всичко за тях, както родителите ми правиха за мен: да бъда с тях, да им обяснявам нещата, за да имат правилния манталитет никога да не оставят това, което искат.

„Много съм щастлив тук в Италия и по-конкретно в Милано, всички ме разбират, това е много важно за мен, защото животът ми зависи от моята религия. Когато хората разберат това, значи съм направил добра стъпка: тук са много добри.

„Опитвам се да оформя живота си около моята религия, а не обратното. Трудно е да се събудим през нощта, за да се молим, но ние го правим с цел, а не само заради самата нея.”

Какво те накара да избереш Алжир?

„Избор, който направих много млад, не исках да чакам и исках да играя за една от тези две страни: Мароко на баща ми или Алжир на майка ми. Сърцето е за двама им.

„Научих се да опозная повече Алжир, много особена страна: футболът в страната се справя с много проблеми, когато върви добре, страната е щастлива. Никога няма да съжалявам, че избрах Алжир, аз съм много, много горд.”

Какви индивидуални цели имаш?

„Лично аз, Златната топка: това е най-престижното индивидуално отличие във футбола. Поставих тази цел в главата си, така че няма да съжалявам. Трябва да направя всичко, за да го получа и трябва да работя много. Спечелването му би означавало много: че съм се справил добре с Милан и с националния отбор.
"We will be a team of devils. Our colors will be red like fire and black like the fear we will invoke in our opponents." 1899, Herbert Kilpin

Отговори