Мнение
от NDiggity » 19 мар 2021, 17:21
Никъде не съм твърдял, че слабият ни период напоследък се дължи само и единствено на контузиите.
Определено можеше да се справим по-добре в мачове като срещу Звезда, Аталанта, Специя и Интер например, ама мама му стара, кажи ми честно, очаквал ли си в началото на сезона да мажем всичко наред на три фронта с тази селекция, най-младият отбор в Серия А, който тепърва се изгражда и то без да предполагаме, че основни футболисти ще липсват през голяма част от времето, което неминуемо влияе както на тяхната форма, така и на физическото състояние на останалите футболисти, при които се натрупва умора.
И да, опитвам по някакъв начин да анализирам защо се е получило така и да погледна обективно над ситуацията. Ето, например срещу Рома направихме по моему страхотен мач, което беше добра заявка за излизане от мини кризата и в следващия момент бам - тримата ни основни футболисти в атака с контузии.
Няма как да ми кажеш, че това не влияе точно преди мачове през 3-4 дни с Юнайтед и Наполи.
А, това че в критични моменти сме успявали да надскочим възможностите си и да вземем няколко мача на мускули, не означава, че е нещо нормално и сме способни да го правим постоянно.
И точно за развоя на снощния мач е безумно да се търси причината в "пораженческа нагласа" или "липса на хъс", защото играчи като Дало, Калулу, Мейте, Крунич, Салемакерс и Кастиехо дадоха максимума от себе си и ти сам го беше написал в една от темите. Така че малко си противоречиш.