Страница 1 от 6

Андреа Конти

Публикувано: 02 юни 2018, 19:00
от R. GULLIT
Позиция: Защитник
Номер: 12
Роден на: 02.03.1994 г
Място на раждане: Леко

Re: Андреа Конти

Публикувано: 03 авг 2018, 12:09
от Petar Zanev
Според мен , самият факт , че никъде не се говори за раздяла с Абате говори само едно - Конти не е напълно готов и ръководството, както и треньорският щаб не са сигурни дали въобще ще бъде :(
Дано всичко с това момче се оправи, защото цял сезон извън терените на тази крехка възраст може да повлияе много негативно...

FORZA MILAN!!!

Re: Андреа Конти

Публикувано: 03 авг 2018, 12:27
от cuorerossonero
Петьо, едва ли точно това е причината. Все пак Конти е напълно заменим най-напред с Калабрия. Както от ляво са Родригез и Стринич.
А въобще да не оправи повече... е такъв отвратителен сценарий не искам даже и да си помислям. :(

Re: Андреа Конти

Публикувано: 03 авг 2018, 13:31
от Fossa Dei Leoni_
На мен също ми е много мъчно за момчето. Чак да не може да продължи, едва ли, но вероятността да е същият наистина изглежда минимална, нека си го кажем. Дори играчи с години стаж на най-високо ниво се връщат видимо променени след дълготрайни травми, какво остава за едно момче, контузило се непосредствено след пробивния си сезон в елитния футбол. Дано мрачните ни очаквания бъдат опровергани. Калабрия наистина е голям симпатяга и прави добри мачове, но Конти според мен е по-класният от двамата и ако вземе, че се разиграе, това бързо ще проличи, при цялото ми уважение към Давиде. Чисто тактически, не е малка вероятността да се върнем към 3-5-2, било то при Гатузо, или някой ден - Конте, а за десен халф-бек Конти е далеч по-удачен от Кала, който не се чувства в свои води на тази позиция и това се видя няколко пъти при Монтела.

Re: Андреа Конти

Публикувано: 04 авг 2018, 10:58
от b3yr0nD
Аз и в стария форум споделих, че според мен Конти в Милан е приключена история. Пожелавам му да ме опровергае, но по-скоро си представям едно неубедително негово завръщане при нас, последвано от безплодни наеми/пейка и евентуална раздяла след време.

Re: Андреа Конти

Публикувано: 10 авг 2018, 21:05
от Petar Zanev
За съжаление Конти отново е извън групата и не се съобщава нищо за състоянието му. Пропусна и всички мачове от турнето ....
https://www.milannews.it/primo-piano/tr ... lva-304386

Дано няма нищо сериозно.

FORZA MILAN!!!

Re: Андреа Конти

Публикувано: 10 авг 2018, 21:29
от Fossa Dei Leoni_
Е, то още май месец стана ясно, че завръщането му се очаква най-рано септември. Няма иначе усложнения на контузията му, чукаме на дърво, пишеше последно, че възстановяването върви по план.

Re: Андреа Конти

Публикувано: 10 авг 2018, 21:31
от Petar Zanev
Супер, това за септември съм го пропуснал. Стискаме палци.

FORZA MILAN!!!

Re: Андреа Конти

Публикувано: 04 сеп 2018, 16:02
от Fossa Dei Leoni_
Тревожно е според мен, че липсва в групата за ЛЕ. Все пак по последни информации трябва да е готов в края на месеца, което означава, че дори след рехабилитационен период би трябвало да е на разположение за последните два мача, които са в края на ноември и началото на декември. Същевременно място сред избраните намира Монтоливо, който уж не попадаше в плановете на отбора.

Re: Андреа Конти

Публикувано: 05 сеп 2018, 07:26
от AC_M
Аз не се притеснявам от това, че е извън състава за ЛЕ. Нали не си мислите, че след две операции Гатузо ще го пусне Октомври да рита титуляр? За мен никакви мачове до Януари, трябва бавно и много внимателно да се натоварва , знам че има ,кой да мисли за това, но предимно той самия трябва да разбере, че трябва време . С него и без него, пак нямаме читави халфове, така че няма да ни реши проблемите.

Re: Андреа Конти

Публикувано: 05 сеп 2018, 10:48
от cinzano
След груповата фаза ще можем да го впишем в състава, само да е възстановен напълно

Re: Андреа Конти

Публикувано: 05 сеп 2018, 11:15
от Fossa Dei Leoni_
Аз също не желая завръщането му да се пришпорва, но януари ми се вижда като адски далечен срок, ако прогнозата за първи пълноценни тренировки е краят на септември/началото на октомври. Това би означавало три месеца, през които тренира, но не участва в мачовете. Ако е медицински обоснован, подобен ход би бил естествено неопровержим, но в противен случай прекомерната превенция може да задълбочи чисто психологическия нюанс в ситуацията, а оттам насетне играчът много трудно може да се върне към някогашното ниво, дори изследванията да показват, че 100% му няма нищо. Имаме един подобен случай в отбора, който отказва да си тръгне въпреки всичко, а именно Монтоливо.

Re: Андреа Конти

Публикувано: 05 сеп 2018, 11:49
от cinzano
След тази поредица от контузии, предполагам и самият играч не желае да бърза, а психологически последици със сигурност вече има, дали ще може да се отърси от тях зависи само от Конти

Re: Андреа Конти

Публикувано: 05 сеп 2018, 13:20
от drzzd
Според мен е по-добре да се изчака до януари. При добро стечение на обстоятелствата до нова година Конти ще може да играе в първенството по-редовно, а натоварване от самото начало за ЛЕ ми се струва напълно излишно при все, че там имаме Калабрия и Абате, че и дори Беланова. Трима десни защитници - напълно достатъчни за груповата фаза.
Януари изобщо не е толкова далеч. Набързо ще се извъртят есенните месеци и умората у някои играчи ще проличи още до зимната пауза, която вече дори няма да е пауза. Предпочитам за елиминациите да влезнем с минимум един свеж играч, който да внесе повече увереност и сигурност в отбора.

Re: Андреа Конти

Публикувано: 05 сеп 2018, 20:12
от cinzano
След толкова дълго отсъствие, дали ще започне октомври или януари е без особено значение, ще му е еднакво трудно и в двата случая, важното е освен физически здрав и той да се почуства готов да се бори за мястото си в отбора, което преди всичко което се случи, сякаш му беше гатантирано