05.02.2023 | 21:45 ч. Интер - Милан, Серия "А", 21 кръг
-
- Фен на Милан
- Регистриран: 30 юли 2018, 13:02
- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 92 times
Re: 05.02.2023 | 21:45 ч. Интер - Милан, Серия "А", 21 кръг
Момчета, какво се случи с този отбор последните месеци?
Някой има ли адекватен отговор, защо аз лично малко спрях да следя нещата последния месец заради резилите, а това не беше ми се случвала от Монтела насам, когато сезона приключваше около януари.
Някой има ли адекватен отговор, защо аз лично малко спрях да следя нещата последния месец заради резилите, а това не беше ми се случвала от Монтела насам, когато сезона приключваше около януари.
-
- Фен на Милан
- Регистриран: 04 юни 2018, 16:15
- Has thanked: 1142 times
- Been thanked: 372 times
-
- Фен на Калчото
- Регистриран: 04 юни 2018, 23:20
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 120 times
Пиоли, вече и аз не виждам как ще завърши сезона като треньор на Милан. Тотално загуби нишката. Не е единствения виновник за състоянието на отбора и резултатите през новата година, но вероятно той ще понесе отговорността. Ибра или Менян биха могли да го извадят от дупката, но ми се струва, че няма да ги дочака да се завърнат.
Днес първото полувреме лежи изцяло на съвестта на Пиоли. Не знам с какъв акъл реши, че можем да удържим без гол в такъв състав, постройка и нагласа от първата минута за 0:0, при положение че ние дори в последните 10 минути да тръгнем да пазим резултат и ни го набиват до ушите, какво остава за 45 или цели 90 минути. Чист късмет беше, че не ни качиха на тройка още първото. После отбора направи крайно недостатъчно усилие за обрат. Тези играчи са загубили всякаква увереност в способностите си. Тчау, Диас и Леао бяха единствените с някакви проблясаци на футбол.
Габия, Месиас и Крунич повече не трябва да започват титуляри за Милан. Татарушану също, въпреки че този път успя да спаси нещо и свали малко 73 %-та си голова успеваемост при точните удари. Калабрия си е за твърда резерва, докато не вдигне нивото, че толкова слаб никога не е бил. Дано който замени Пиоли да ги установи тези неща възможно най-бързо, че белким да успеем да хванем 4-то място накрая.
Все още не е късно да спасим сезона.
FORZA MILAN!!!
Днес първото полувреме лежи изцяло на съвестта на Пиоли. Не знам с какъв акъл реши, че можем да удържим без гол в такъв състав, постройка и нагласа от първата минута за 0:0, при положение че ние дори в последните 10 минути да тръгнем да пазим резултат и ни го набиват до ушите, какво остава за 45 или цели 90 минути. Чист късмет беше, че не ни качиха на тройка още първото. После отбора направи крайно недостатъчно усилие за обрат. Тези играчи са загубили всякаква увереност в способностите си. Тчау, Диас и Леао бяха единствените с някакви проблясаци на футбол.
Габия, Месиас и Крунич повече не трябва да започват титуляри за Милан. Татарушану също, въпреки че този път успя да спаси нещо и свали малко 73 %-та си голова успеваемост при точните удари. Калабрия си е за твърда резерва, докато не вдигне нивото, че толкова слаб никога не е бил. Дано който замени Пиоли да ги установи тези неща възможно най-бързо, че белким да успеем да хванем 4-то място накрая.
Все още не е късно да спасим сезона.
FORZA MILAN!!!
Последна промяна от METO на 06 фев 2023, 00:25, променено общо 1 път.
"Once Milan flows through your veins, it will flow forever in your blood." - Manuel Rui Costa
-
- Site Admin
- Регистриран: 02 юни 2018, 18:01
- Has thanked: 671 times
- Been thanked: 1082 times
Пичове, просто е да се каже. Въпреки, че е Звяр в наказателното поле, чисто технически и особено, ако топката се движи, Жиру е на нивото на Пипо Индзаги. Винаги е бил точно толкова спънат и никога не е можел да поеме извеждащ пас, да поведе/овладее топката и да завърши. А това след паса на Леао бе изравнителен гол. Дори и Крунич може би щеше да я вкара.
Всичко останало до 55 мин бе най-най-най-слабия Милан в дерби мач, откакто аз гледам този отбор. А това са над 3 десетилетия. Пиоли пак заложи на грешни 3 коня. Два смени, но Великият Радко Пиратко изяде едни 95 мин на Вранкс и ШдК.
Оставка! Преди Тотнъм. Задължително. Поне тогава знам, че тези 3 хода няма да ги има.
Всичко останало до 55 мин бе най-най-най-слабия Милан в дерби мач, откакто аз гледам този отбор. А това са над 3 десетилетия. Пиоли пак заложи на грешни 3 коня. Два смени, но Великият Радко Пиратко изяде едни 95 мин на Вранкс и ШдК.
Оставка! Преди Тотнъм. Задължително. Поне тогава знам, че тези 3 хода няма да ги има.
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 02 юли 2018, 16:20
- Has thanked: 1191 times
- Been thanked: 1373 times
Приеми го като ирония 

IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 14:49
- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 211 times
Смелост е да тръгнеш да изкачваш Еверест, ако си подготвен и опитен алпинист, ако обаче никога не си стъпвал на планина и тръгнеш да го правиш има други, по-точни думи от смелост, описващи ситуацията, самоубийство и глупост например.
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 14 дек 2018, 00:34
- Has thanked: 370 times
- Been thanked: 714 times
Има. Ливърпул и Клоп.
Супер тегави мачове ни чакат и аз честно не виждам какво трябва да се случи, за да спре свободното падане. Запътили сме се сериозно извън топ4, с играта от днес много трудно ще победим Торо и Монца, които са в доста добра серия.
Супер тегави мачове ни чакат и аз честно не виждам какво трябва да се случи, за да спре свободното падане. Запътили сме се сериозно извън топ4, с играта от днес много трудно ще победим Торо и Монца, които са в доста добра серия.
Последна промяна от Casciavit на 06 фев 2023, 00:00, променено общо 1 път.

-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 19:41
- Has thanked: 281 times
- Been thanked: 501 times
Без точен удар във вратата приключваш дерби. 61% владеене за Интер, спестиха ти червен картон, отмениха много спорен втори гол.
6 мача 5 загуби ли станаха ? Има ли отбор на света извън зоната на изпадащите с такива резултати ? И един равен с колоса Лече, който даже водеше с 2:0.
Кой треньор на света оцелява след пет загуби за месец ?!
6 мача 5 загуби ли станаха ? Има ли отбор на света извън зоната на изпадащите с такива резултати ? И един равен с колоса Лече, който даже водеше с 2:0.
Кой треньор на света оцелява след пет загуби за месец ?!
-
- Тартор на Курва Суд
Е, кво, не е ли смелост

IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 21:26
- Has thanked: 844 times
- Been thanked: 497 times
-
- Фен на Милан
- Регистриран: 17 фев 2019, 20:06
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 45 times
Получи перфектен пас по земя които го оставаше сам срещу вратаря но се осра ама в крайна сметка не е виновен за това падение най голямата вина носи онзи шибан нещасник Джери
Луд фен на Куреро
-
- Тартор на Курва Суд
Тшау >>>>>>>>>> Габия
Салемаекерс > Месиас
Салемаекерс >>> Калабрия
Ивайло Чочев >>>>>>>>>>>>>>>> Раде Крунич
На Пиоли мога само да му призная смелостта да излезе с такъв отбор и схема в такъв мач. Оттам нататък е изтървал всичко що може да се изтърве.
Всеки път, когато Крунич е на терена, Милан е с човек по-малко. Всеки път. А когато и Месиас е там, сме с двама по-малко.
Салемаекерс > Месиас
Салемаекерс >>> Калабрия
Ивайло Чочев >>>>>>>>>>>>>>>> Раде Крунич
На Пиоли мога само да му призная смелостта да излезе с такъв отбор и схема в такъв мач. Оттам нататък е изтървал всичко що може да се изтърве.
Всеки път, когато Крунич е на терена, Милан е с човек по-малко. Всеки път. А когато и Месиас е там, сме с двама по-малко.
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 21:53
- Has thanked: 405 times
- Been thanked: 248 times
Умряхме от страх първото полувреме . Но вече не сме получили 50 мин гол, имаме напредък, вижда се светлина в тунела
Последна промяна от AC_M на 05 фев 2023, 23:49, променено общо 1 път.
#piolioutnow
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 19:41
- Has thanked: 281 times
- Been thanked: 501 times
От нула точки на нула точки ? Страхотен прогрес