Трансферни слухове (лято 2023)
-
- Forum moderator
- Регистриран: 04 юни 2018, 15:23
- Has thanked: 479 times
- Been thanked: 2518 times
Re: Трансферни слухове (лято 2023)
Аз още от сега съм готов да се хвана на бас, че при основна игрова схема с един централен нападател, ние четирима такива в отбора няма да държим никога.
Съвсем отделен въпрос е, че прекалено ранното интегриране в първия отбор на 15-годишно хлапе като Камарда, крие прекалено висок риск да го похабим. Нека поиграе оше поне два сезона в Примаверата и да се развива на спокойиствие, пред него е цялото време.
Би било прекрасно следващият Голям нападател на Скуадра Адзура да излезе от школата на Милан и да води атаката на Милан.
Съвсем отделен въпрос е, че прекалено ранното интегриране в първия отбор на 15-годишно хлапе като Камарда, крие прекалено висок риск да го похабим. Нека поиграе оше поне два сезона в Примаверата и да се развива на спокойиствие, пред него е цялото време.
Би било прекрасно следващият Голям нападател на Скуадра Адзура да излезе от школата на Милан и да води атаката на Милан.
PIOLI VATTENE!!!
-
- Site Admin
- Регистриран: 02 юни 2018, 13:02
- Has thanked: 1455 times
- Been thanked: 1266 times
Това е реален риск. Видяхме, че.турчинът в Реал изкара едва една седмица преди травма. Също така на Роналдо първата контузия в коляното е сезон 95/96 , когато е едва.на 19 г.
Ранно вкарване при балтиите ще му скъсят кариерата много.
Та той още не е укрепнал, колкото и едър да върви.
На 16 повече от 4-5 гола няма как да вкара, така че няма смисъл да го рискувсме толкова оттрано.
Ранно вкарване при балтиите ще му скъсят кариерата много.
Та той още не е укрепнал, колкото и едър да върви.
На 16 повече от 4-5 гола няма как да вкара, така че няма смисъл да го рискувсме толкова оттрано.
-
- Site Admin
- Регистриран: 02 юни 2018, 18:01
- Has thanked: 671 times
- Been thanked: 1082 times
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 02 юли 2018, 16:20
- Has thanked: 1191 times
- Been thanked: 1372 times
Педри и Барса е един от най-пресните примери за това, за което говорите. Момчето е едва на 20:
IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.
-
- Forum moderator
- Регистриран: 04 юни 2018, 15:23
- Has thanked: 479 times
- Been thanked: 2518 times
Да, ама не съвсем.

Пато дойде лятото на 2007г., един месец преди да навърши 18, а започна да играе официални мачове чак от януари 2008г. - беше нещо, свързано с непълнолетните играчи и официализирането на трансфера в рамките на първия трансферен прозорец след навършване на пълнолетие, нещо ей такова.
И да попитам - после какво стана с Пато? Имам предвид във футболно - медицински аспект. Че такова на Берлускони палавата дъщеря в случая е без значение.

И да, Пато реално започна да играе на 18 години и 5 месеца.
Камарда е още на 15 години.

PIOLI VATTENE!!!
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 16:11
- Has thanked: 690 times
- Been thanked: 2149 times
Те децата сега по-бързо се развиват, няма се плашиш.

"Messi is top-level, Kaka has impressed, Zinedine Zidane was brilliant but without a doubt, Paolo Maldini has been my favourite. He went through the entire 90 minutes without tackling. That's art." Sir Alex Ferguson

Siamo i diavoli
Siamo i diavoli
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 24 юни 2018, 13:01
- Has thanked: 322 times
- Been thanked: 171 times
За контузиите освен, че всичко е индивидуално има и едно друго обяснение - играят се повече мачове. Иначе за мен има разлика между интегриране и директно качване в първия състав.
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 14 дек 2018, 00:34
- Has thanked: 370 times
- Been thanked: 714 times
В момента гледам португалското дерби по Ринг. Страхотно впечатление ми прави нападателят на Спортинг - Виктор Гьокереш.
Швед (от унгарски произход), на 25 години, 187 см, доста бърз и атлетичен. Този сезон е с 11 гола от 13 мача във всички турнири. Лятото са го купили за 20 милиона евро от отбора на Ковънтри. Скаутингът е голямо нещо, за тези, които го развиват.
Швед (от унгарски произход), на 25 години, 187 см, доста бърз и атлетичен. Този сезон е с 11 гола от 13 мача във всички турнири. Лятото са го купили за 20 милиона евро от отбора на Ковънтри. Скаутингът е голямо нещо, за тези, които го развиват.

-
- Фен на Милан
- Регистриран: 26 яну 2019, 20:58
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 210 times
Водим разговори с представители на полузащитника на Шалке 04 Асан Уедраого. 17 годишният играч има освобождаваща клауза в размер на 11 млн евро, а Джорджо Фурлани и Джофри Монкада смятат, че той може да се превърне в много добър играч, след като вече демонстрира качествата си във Втора Бундеслига. Интерес към играча проявяват още РБ Лайпциг, Байерн Мюнхен и Айнтрахт Франкфурт.
След тежката контузия на Пиер Калюлю и проблемите с травми на Симон Кяер ръководството на Милан има за цел да подсили отбора с нов защитник през януарския трансферен прозорец. Една от възможните опции е защитникът на Челси Трево Чалоба, който не получава досатъчно игрови минути през този сезон и поради тази причина иска да напусне тима на лондончани. Интерес към англичанина през лятото имаха от Байерн Мюнхен. Според информациите Челси са поставили цена на играча си в размер на 45 млн паунда, за да го продадат през януари.
Тотнъм проявяват интерес към Джонатан Дейвид и може да се опитат да привлекат канадския нападател през януари месец.
След тежката контузия на Пиер Калюлю и проблемите с травми на Симон Кяер ръководството на Милан има за цел да подсили отбора с нов защитник през януарския трансферен прозорец. Една от възможните опции е защитникът на Челси Трево Чалоба, който не получава досатъчно игрови минути през този сезон и поради тази причина иска да напусне тима на лондончани. Интерес към англичанина през лятото имаха от Байерн Мюнхен. Според информациите Челси са поставили цена на играча си в размер на 45 млн паунда, за да го продадат през януари.
Тотнъм проявяват интерес към Джонатан Дейвид и може да се опитат да привлекат канадския нападател през януари месец.
"We will be a team of devils. Our colors will be red like fire and black like the fear we will invoke in our opponents." 1899, Herbert Kilpin
-
- Фен на Милан
- Регистриран: 26 яну 2019, 20:58
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 210 times
Милан работи усилено по привличането на сръбския талант Матия Попович от известно време и е близо да надделее над Байерн Мюнхен и Барселона за неговия подпис.
17-годишният нападател е продукт на юношеската школа на Партизан и блести за отбора до 17 години, като е отбелязал 20 гола и е направил пет асистенции в 24 мача през миналия сезон. Тийнейджърът е хвален за своя начин на игра, технически способности и увереност с топка в крака.
Милан следи Попович от известно време и е в близък контакт с баща му, работейки по привличането на тийнейджъра със свободен трансфер, когато договорът му с Партизан изтече в края на тази календарна година.
Както съобщава Даниеле Лонго, Милан навлиза във финалните етапи на преговорите с Попович и баща му и е близо до постигане на споразумение. Последните детайли все още трябва да бъдат изгладени, но нещата вървят в положителна посока.
"We will be a team of devils. Our colors will be red like fire and black like the fear we will invoke in our opponents." 1899, Herbert Kilpin
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 18:29
- Has thanked: 1012 times
- Been thanked: 1588 times
По последни слухове 4-ма футболисти искат да напуснат през зимата - Тео, Рейндерс, Тчау и Чуквуезе. И 4-мата са слаби характери, на мен няма да ми липсват. Важно е само да ги заместим подобаващо, а новите да не бъдат тренирани от Пиоли.
IO SONO MILANISTA DA QUANDO SONO NATO NON SOLO QUANDO MI STA BENE IL RISULTATO!!!
-
- Site Admin
- Регистриран: 02 юни 2018, 13:02
- Has thanked: 1455 times
- Been thanked: 1266 times
Имаш интересен източник

От вчера: Отдавна съм в Милан, сега съм вице и съм много горд, че съм тук. Трябва да продължа така и да работя всеки ден
·
Nov 12
Theo Hernandez a Telefoot: "È vero che sono al #Milan da molto tempo, ora sono il vice capitano. Sono molto orgoglioso di essere al Milan. Ora devo continuare così, devo lavorare ogni giorno
-
- Site Admin
- Регистриран: 02 юни 2018, 18:01
- Has thanked: 671 times
- Been thanked: 1082 times
Ако за Чуквуезе би могли да е вярно заради статута му на резерва, то другите трима са титуляри, взимащи и повече пари (в пъти) от предните си отбори. На какво основание търсят нещо ново? Лоши отношения с Пиоли, много пари от Саудитска Арабия, покана от Гуардиола/Анчелоти с гаранция за ШЛ и топ 10 на Златна Топка? Друго?
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 02 юли 2018, 16:20
- Has thanked: 1191 times
- Been thanked: 1372 times
Абсолютни глупости са това. Никъде не намерих никаква информация по темата, пък камо ли достоверна. Не знам кой вярвана подобни неща.
IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.