Трансферни слухове (лято 2023)
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 02 юли 2018, 16:20
- Has thanked: 1191 times
- Been thanked: 1372 times
Трансферни слухове (лято 2023)
IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.
-
- Тартор на Курва Суд
Re: Трансферни слухове (лято 2023)
Слуховете напредват и затова си позволих си да направя тема за лятоска
Пуснах отново и анкета по подобие на миналогодишната, защото смятам, че беше доста полезна 
Ето и последните слухове за лятото:

Ето и последните слухове за лятото:
- Адли се очертава да замине под наем.
- Връщаме Дест на Барселона на 100%.
- Отново се оглеждаме в Дарио Озорио за дясното крило. Зимата бяхме близо до негов подпис.
IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.
-
- Фен на Милан
- Регистриран: 04 юни 2018, 20:36
- Has thanked: 350 times
- Been thanked: 61 times
Гласувах за крило (дясно), както и предния път. Това добре, но си мисля, че ще ни трябват още централен нападател, дефанзивен халф и ляв бек за конкуренция на Тео. Също така, позицията на атакуващия полузащитник не е добре към момента, дано ШдК се разиграе.
Това добре, ама пари има ли?
Това добре, ама пари има ли?

-
- Site Admin
- Регистриран: 02 юни 2018, 18:01
- Has thanked: 671 times
- Been thanked: 1082 times

-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 21:26
- Has thanked: 844 times
- Been thanked: 497 times
1. Дефанзивен халф, защото с наличното губим центъра и срещу средняци, а Бакайоко заради глупава клауза и заради формата си си заминава. ( дано вече помислим и за 4-3-3 като силните европейски отбори).
2. Дясно крило - даже вече е банално да обсъждаме как 3 години мъчим всякакви индивиди там. (Задължително е и за 4-3-3)
3. Млад и бърз централен нападател, който да бъде менторстван и заместван от Ибра и Жиру.
2. Дясно крило - даже вече е банално да обсъждаме как 3 години мъчим всякакви индивиди там. (Задължително е и за 4-3-3)
3. Млад и бърз централен нападател, който да бъде менторстван и заместван от Ибра и Жиру.
FORZA MILAN!!!
-
- Тартор на Курва Суд
Съгласен с горното, но с лека промяна на реда и добавки:
1. Две крила: дясно титулярно и ляво резервно. За мен Ребич е пътник, а и тотално е изгубил себе си;
2. Дефанзивен халф: само с Тонали няма да го бъде. Трябва си заместник на Кесие;
3. Младият и бърз централен нападател вероятно ще е Окафор, а очаквам и Коломбо да се завърне.
Много зависи и какво ще става с Браим, защото наемът му изтича и ако не остане, ще трябва да се търси и негов заместник, освен, ако не гласим Адли за такъв, което е може би най-адекватната опция.
1. Две крила: дясно титулярно и ляво резервно. За мен Ребич е пътник, а и тотално е изгубил себе си;
2. Дефанзивен халф: само с Тонали няма да го бъде. Трябва си заместник на Кесие;
3. Младият и бърз централен нападател вероятно ще е Окафор, а очаквам и Коломбо да се завърне.
Много зависи и какво ще става с Браим, защото наемът му изтича и ако не остане, ще трябва да се търси и негов заместник, освен, ако не гласим Адли за такъв, което е може би най-адекватната опция.
-
- Фен на Калчото
- Регистриран: 30 юни 2020, 11:48
- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 34 times
Само да не вземем някой ръб като Скамака примерно. Окафор и Дзаниоло ще са основните цели според мен. Брахим ми се иска да остане, става по силен с времето и има хляб в него.
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 14 дек 2018, 00:34
- Has thanked: 370 times
- Been thanked: 714 times
Следим Матео Ретеги от Бока, под наем в Тигре. Аржентинец с италиански паспорт, голова машина. Има 37 гола в 46 мача за мексиканците. Агент му е... Франческо Тоти. Дано го спазарим.

-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 19:41
- Has thanked: 281 times
- Been thanked: 501 times
Имал клауза 18млн. Интересно изглежда на клиповете, вкарва и с двата крака и с глава. 186см. и има доста сериозна крачка. Другото любопитно е ако не се лъжа е доста постоянен с головете като бройка последните два сезона. Според слуховете вече са го гледали наши хора на живо в поне два мача, в единия от които мисля не бележи.
-
- Фен на Калчото
- Регистриран: 05 юни 2018, 01:11
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 11 times
Много ми се иска да се пробваме за Лукман от Аталанта. Не знам каква цена ще му искат, но ще бъде супер попадение. Може и в комплект със Скалвини и Холберг 

-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 18:29
- Has thanked: 1012 times
- Been thanked: 1588 times
Трябва да се ориентираме към повече свободни агенти. И да не са чупливи като Ориги.
Спортиело, Ндика, Грималдо, Тюрам. Така ще ни остане да мислим само за дясно крило и дефанзивен халф.
Ако можем да продадем всички белгийци + Адли и Побега, ще имаме пари да купим някое силно дясно крило. Муса Диаби, Киеза, Марез, Лозано, Пулишич. Някой, който наистина ще ни вдигне нивото.
Спортиело, Ндика, Грималдо, Тюрам. Така ще ни остане да мислим само за дясно крило и дефанзивен халф.
Ако можем да продадем всички белгийци + Адли и Побега, ще имаме пари да купим някое силно дясно крило. Муса Диаби, Киеза, Марез, Лозано, Пулишич. Някой, който наистина ще ни вдигне нивото.
IO SONO MILANISTA DA QUANDO SONO NATO NON SOLO QUANDO MI STA BENE IL RISULTATO!!!
-
- Site Admin
- Регистриран: 02 юни 2018, 18:01
- Has thanked: 671 times
- Been thanked: 1082 times
Като вземем свободни агенти, те вървят с по-висока заплата. Правило. И като не тръгнат добре в началото, се започва този въпрос.
Тюрам, за да дойде в Милано, без значение в коя част, някой ще трябва да вади пари.
Тюрам, за да дойде в Милано, без значение в коя част, някой ще трябва да вади пари.
-
- Тартор на Курва Суд
Отново се засилват слуховете за Ауар. Явно все пак слухът, който го пращаше на 100% във Франкфурт е бил по-скоро партенка или нещо там не са се разбрали.
В тая връзка си мисля, че ако вземем Ауар, то Адли ще отиде някъде под наем за един сезон, защото двамата са с много сходни качества, освен ако не се разделим с Браим. Големите въпроси са именно свързани с бъдещето на испанеца и може би най-вече каква ще бъде титулярната схема през следващия сезон.
В тая връзка си мисля, че ако вземем Ауар, то Адли ще отиде някъде под наем за един сезон, защото двамата са с много сходни качества, освен ако не се разделим с Браим. Големите въпроси са именно свързани с бъдещето на испанеца и може би най-вече каква ще бъде титулярната схема през следващия сезон.