Oбаче съм против той да се връща при нас, изчерпан е за този отбор и няма да намери повече развитие в Милано

Направил той, пак блести в мач срещу последния, но този път в Испания... Дано изиграе там някой и друг приличен мач и го купят, че този футболист не трябва повече да стъпва на Миланело...Petar Zanev написа: ↑17 фев 2020, 10:49Абе незнам колко е виновен Сусо за спада при севилци, ама за 1 мач там е направил повече от колкото Саму за цял сезон в Милан...
Колкото и да е плют Сусо и колкото и да му падна формата при нас, то определено е един от много малкото играчи, които дадоха нещо на Милан в последните години и които ни донесоха малко радост през всичките времена на гаври и резили...
Нямаш нужното инфо за Калинич . Този футболен бог е отбелязъл повече от 15 гола за Атлетико , като всичките са не по време на тренировките с отбора , а след нейния крайGeorge Weah написа: ↑17 фев 2020, 19:06Оф Боже, започва се...
В този форум съм от юни/юли месец на 2008-ма година и тая тенденция я виждам в 95% от случаите - продаваме/разкарваме някой, който тук в темите на мачовете е отнасял такива брутални псувни и майни, каквито малко хора по света са отнасяли, този някой вкара 1 гол някъде или направи някой и друг добър мач и МОМЕНТАЛИЧЕСКИ се започва "той беше добър при нас", "имаше солидни и силни мачове", "дали не сбъркахме" и какво ли още не, както казах опита ми е сериозен тук - 12 години ще станат това лято и мога да дам хиляди примери, то не беше Гуркюф, Пато, Андре Силва ако щете дори, тъкмо е по пресен пример, в първия му престой в Севиля и по точно в началото на този престой, щото...след това знаем какво стана и колко гола вкара, даже ми е чудно дали и Никола Калинич, ако беше вкарал 10-15 гола в Атлетико щеше да има същото, нямаше да се учудя
![]()
Трябва да започна да го оплювам ли? Ако погледнеш мненията ми, изключително рядко съм си позволявал да обиждам някой от нашите играчи. Даже не се сещам да съм го правил. Факт е, че Сусо ни беше най-силният играч няколко сезона. Факт е, че последните 1-2 години не се справя и редува слаби и силни мачове. Ако през последните 8 години имахме стабилно ръководство и треньор, дали сега испанеца и други наши играчи, нямаше да са световна класа? И нямам силно желание да се върне, но е твърде вероятно да стане.George Weah написа: ↑17 фев 2020, 19:06Оф Боже, започва се...
В този форум съм от юни/юли месец на 2008-ма година и тая тенденция я виждам в 95% от случаите - продаваме/разкарваме някой, който тук в темите на мачовете е отнасял такива брутални псувни и майни, каквито малко хора по света са отнасяли, този някой вкара 1 гол някъде или направи някой и друг добър мач и МОМЕНТАЛИЧЕСКИ се започва "той беше добър при нас", "имаше солидни и силни мачове", "дали не сбъркахме" и какво ли още не, както казах опита ми е сериозен тук - 12 години ще станат това лято и мога да дам хиляди примери, то не беше Гуркюф, Пато, Андре Силва ако щете дори, тъкмо е по пресен пример, в първия му престой в Севиля и по точно в началото на този престой, щото...след това знаем какво стана и колко гола вкара, даже ми е чудно дали и Никола Калинич, ако беше вкарал 10-15 гола в Атлетико щеше да има същото, нямаше да се учудя
![]()
Такива мачове за мен са уредени - не знам дали е така, но...колко пъти във футбола съм виждал по добрия отбор поведе стабилно и после пусне някакво такова изравняване абсурдно или пък обратното - ПСЖ, дето могат на Амиен да набият за едно полувреме 5-6 парцала, ако си дадат повечко зор пускат една стабилна преднина за противника от 3:0 и след това второто гледай кво става