Номер: 8
Роден на: 19.11.1993 г
Място на раждане: Кадис (Испания)
"Mi considero un ultrà che ha avuto il privilegio pazzesco di alzare la Coppa dei Campioni, di vestire la fascia da capitano e di essere diventato il sesto milanista di ogni tempo per presenze in campo."
[Gennaro Gattuso]
"Quando Bacca fu sostituito col Carpi e lasciò il campo senza aspettare la fine e senza salutare chi entrava, nello spogliatoio lo ribaltai. Ebbene, mi sono girato e non c’è stato nessuno che mi abbia supportato. Evidentemente certe cose o non si hanno dentro, o proprio non interessano.
Ai miei tempi Gattuso avrebbe tirato fuori il coltello."
[Christian Abbiati]
Атлетико Мадрид проявява засилен интерес към футболиста на Милан Сусо, съобщава радио „Cadena SER“.
От испанския клуб вече са влезли в контакт с „росонерите“, за да разберат при какви условия могат да привлекат 24-годишния футболист.
През изминалия сезон Сусо отбеляза 8 гола за Милан и направи 14 асистенции.
Сусо има договор с Милан до лятото на 2022 година. В него е записана освобождаваща клауза, която е в размер на 40 милиона евро.
Севиля също проявява интерес към 24-годишния футболист.
Бразилчето е категорично надграждане, но го виждам по скоро в Китай, типично по "гаучовски" те си търсят парата пред каквото и да било другоPaolo3defend написа: ↑10 юни 2018, 21:26За 40 млн. можем да вземем Вилиян, който ще е сериозно надграждане над Сусо.
"Mi considero un ultrà che ha avuto il privilegio pazzesco di alzare la Coppa dei Campioni, di vestire la fascia da capitano e di essere diventato il sesto milanista di ogni tempo per presenze in campo."
[Gennaro Gattuso]
"Quando Bacca fu sostituito col Carpi e lasciò il campo senza aspettare la fine e senza salutare chi entrava, nello spogliatoio lo ribaltai. Ebbene, mi sono girato e non c’è stato nessuno che mi abbia supportato. Evidentemente certe cose o non si hanno dentro, o proprio non interessano.
[Christian Abbiati]
Той толкова добре си го познава, че дори и не го включи в РАЗШИРЕНИЯ състав за Световното, от който впоследствие Сусо да отпадне
[Gennaro Gattuso]
[Christian Abbiati]
Не мога да преценя дали Сусо деликатно упреква високомерието на Бонучи или още по-деликатно отправя своеобразна критика към клуба, задето е "стъпка надолу" спрямо Ювентус. Заявил е все пак, че възнамерява да подпише нов договор. Аз лично нямам търпение Ел Пипита да оползотворява спрямо Калинич с около 45% повече от еднотипните остри центрирания на Сусо към далечна греда.Leonardo Bonucci returned to Juventus because he felt he had ‘taken a backward step’ by joining Milan, according to former teammate Suso.
The 31-year-old centre-back rejoined the Old Lady on Thursday, just one year after leaving them to move to San Siro.
And during a lengthy interview with Marca, the Spanish winger said his former captain regretted his decision to leave Turin in the first place.
“We lose leadership and experience,” Suso responded when asked about Bonucci’s departure.
“He brought many things to a very young team.
“He felt he took a backward step signing for Milan and for that reason, he returned to Juventus.”
As part of the ‘mega-deal’ to take Bonucci back to Turin, Milan received Gonzalo Higuain and Mattia Caldara in return.
And Suso is expecting Higuain, who scored 55 goals in two years at Juve, to make a huge impact at San Siro.
“When the project is interesting and players like Higuain arrive it is always positive.
“The level of the team improves. If he has a good year, we will automatically have a good year as well.
“He is a player who is very good at finding space and knows what to do with the ball. We canup very well.
[Gennaro Gattuso]
[Christian Abbiati]