Страница 1 от 1

Формула 1

Публикувано: 02 юни 2018, 22:00
от R. GULLIT
Всичко от света на най-комерсиалния моторен спорт

Re: Формула 1

Публикувано: 22 юли 2018, 19:59
от BANKERA
Мерцовете нямат спиране. Колкото и да приказват, че Ферари били на едно ниво с тях са в голяма грешка. Второ поредно състезание Хамилтън си пробива път напред без много усилия. Фетел направи непростима грешка и направи голям подарък на британеца. Тоя обаче съвсем заприличал на джендър - обички, пиърсинги и тая прическа направо мяза на травестит, ама все пак за това го тачат - това им е медийния продукт, един вид Неймар във спорта, нищо чудно - все пак са дружки двамцата. Най ме е яд за Алонсо, коя година поред се мъчи с тоя Макларън, много повече е пилот от тия двамата и го е показвал многократно.

Re: Формула 1

Публикувано: 22 юли 2018, 22:45
от milanist_stz
Е, няма как "Мерцовете" да са много по-напред от Ферари, след като без тъпата грешка на Себ, щяха пак да оберат калъфките. И Фетел е попадал много назад на и след старта, след което си е пробивал път, това е съвсем нормално, трите водещи отбора са съвсем различна класа от останалите. Просто се получи голяма тъпотия, за която още ме е яд. Черньо имаше късмет, да не говорим колко брутално спряха Ботас да не го изпревари. Няма да е все така.

Re: Формула 1

Публикувано: 23 юли 2018, 00:12
от BANKERA
Хахаха, сега чета, че трябвало да наложат 10 секундно наказание на Хамчо заради внезапното му решение да не влиза в бокса, но в крайна сметка са се отметнали. Баси протекцията, всеки път се измъква чист и между капките. Прекалено очевадна е цялата работа, на политика го обърнаха и тоя спорт, не смеят да накажат черния, разбираш ли ще ги обвинят в расизъм.

Хамилтън запази победата, размина се с порицание
Люис Хамилтън остава победител в Гран При на Германия! В рамките на малко над час след състезанието победата на британеца изглеждаше под въпрос заради негово нарушение на правилниците на ФИА по време на състезанието.

В крайна сметка обаче комисарите на надпреварата взеха решение да накажат световния шампион с най-малката възможна санкция - порицание.


Другият вариант бе 5-секундно наказание, което щеше да смъкне Хамилтън на второ място. Именно такова бе наказанието на Кими Райконен за същото наказание преди две години.

Сега обаче комисарите аргументират своето решение с три факта:
1. Отборът и пилотът признават грешката си.
2. Фактът, че нарушението е в период с кола на сигурността на пистата.
3. В нито един момент Хамилтън не е попречил на свой конкурент и е изпълнил промяната на посоката по безопасен начин.
Без коментар!

Re: Формула 1

Публикувано: 23 юли 2018, 09:26
от iLDiavolo
Фетел прави бели, иначе Скудерията щеше да е още по-напред. Кими е ясен - играе втора цигулка и всичко от него е в бонус за отбора, а и за Себастиан. Показателно е само колко дълго Хамилтън не беше отпадал по време на състезание, а Фетел през 2-3 състезания прави някое недобре обмислено действие или пък просто късметът не е на негова страна. С постоянството си Люис води в шампионата. Дори самият той недоволства от болида си, докато Ферари откриха себе си от доста дълго време насам откъм техническа част.

В крайна сметка съм за Фетел, но подобни глупости, като това от вчера, не просто трябва да бъдат минимизирани, а напълно ограничени, ако иска да се бори докрай с UK Neymar. Хамилтън не го харесвам именно заради ДжъстинБийбър/Неймар/Джендър стайла, който демонстрира. Или аз вече остарявам (бе, на 26 съм, има накъде), или светът тотално се е побъркал, че за идоли да има подобни човекоподобия и най-вече мъжеподобия.