Топката не е в игра, изпълнява се тъч, това е удар без топка. Реален червен картонCapolavoro написа: ↑25 фев 2023, 21:00Какъв червен дадоха за Атлетико ... Този Рюдигер дава вид на голям провокатор
Примера Дивисион на Испания
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 21:53
- Has thanked: 365 times
- Been thanked: 219 times
Re: Примера Дивисион на Испания
-
- Site Admin
- Регистриран: 02 юни 2018, 13:02
- Has thanked: 1289 times
- Been thanked: 1081 times
Да, при Вар кадрите се видя ясно, че има удар, но в първите повторения ми се стори доста театралноAC_M написа: ↑25 фев 2023, 22:02Топката не е в игра, изпълнява се тъч, това е удар без топка. Реален червен картонCapolavoro написа: ↑25 фев 2023, 21:00Какъв червен дадоха за Атлетико ... Този Рюдигер дава вид на голям провокатор

-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 21:53
- Has thanked: 365 times
- Been thanked: 219 times
Явно и позицията на съдията е била добра към двамата , защото той беше много сигурен в отсъждането. Атлетико са мръсен отборCapolavoro написа: ↑25 фев 2023, 22:13Да, при Вар кадрите се видя ясно, че има удар, но в първите повторения ми се стори доста театрално
-
- Фен на Милан
- Регистриран: 24 юни 2018, 13:01
- Has thanked: 210 times
- Been thanked: 134 times
Никой не коментира случая “Негрейра”, какво ви е мнението? За мен дори да няма други доказателства и дори така наречения “анализ на съдиите” да е обичайна практика, човек от федерацията да получава пари от Барселона е сериозен конфликт на интереси.
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 18:29
- Has thanked: 914 times
- Been thanked: 1423 times
Горе-долу като в Серия А. Собственик на Ювентус и Фиат - фамилия Аниели. Основен спонсор на федерацията - Фиат. Конфликт на интереси - абсурд.
Вече футболът стана толкова корумпиран, че нищо не може да ме изненада. А че Барса плащат на съдиите беше ясно отдавна. Половината им титли и ШЛ са подарени.

Вече футболът стана толкова корумпиран, че нищо не може да ме изненада. А че Барса плащат на съдиите беше ясно отдавна. Половината им титли и ШЛ са подарени.
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 02 юли 2018, 16:20
- Has thanked: 1052 times
- Been thanked: 1033 times
На мен лично ми е много мътна тая цялата история там. От една страна президентът на ЛаЛига, очевиден мадридист, отдавна (още преди "Негрейра") даващ мило и драго Барса да бъдат наказани по най-различни причини, а Лапорта да бъде публично изхвърлен от отбора, и от друга страна сума официални застъпници на каталунците, които твърдят, че отборът е чист като момина сълза. Ето, днес например разследващите официално са заявили, че нямало конфликт на интереси по повод превода на милиони към въпросния съдия и тия пари за консултации нямали официално отражение върху резултатите на отбора...
На мен лично ми се струва, че Барселона са в лайната от много отдавна, но абсолютно никой няма да позволи да бъдат наказани, по подобие на ювентус, защото около този отбор се въртят много, ама много пари.
IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 19:41
- Has thanked: 237 times
- Been thanked: 416 times
С тази разлика , че на Ювентус им е рецидив. Две сериозни наказания и то в релативно малък период не са случайни.
Освен Барселона и Сити са под сериозен обстрел в момента. Иначе като цяло такива “места на масата” за отбори над закона винаги е имало и дори и тези да ги накажат други ще ги заменят.
Освен Барселона и Сити са под сериозен обстрел в момента. Иначе като цяло такива “места на масата” за отбори над закона винаги е имало и дори и тези да ги накажат други ще ги заменят.
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 14 дек 2018, 00:34
- Has thanked: 332 times
- Been thanked: 595 times
И Барселона, и държавното отборче от Мадрид, трябваше много отдавна да бъдат разследвани, наказани и извадени от европейските турнири. Просто интересът към тях генерира милиарди за всички заинтересовани страни, следователно за тях важи принципът Too big to fail.

-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 21:26
- Has thanked: 776 times
- Been thanked: 472 times
И двата бъдещи финалиста в ШЛ бият тези, които ще им вземат титлите на домашната сцена с по 4:0 

FORZA MILAN!!!
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 17:33
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 162 times
Това обяснявах на приятел, фен на Реал, че е време да буукваме билетите за Истанбул.Petar Zanev написа: ↑06 апр 2023, 10:42И двата бъдещи финалиста в ШЛ бият тези, които ще им вземат титлите на домашната сцена с по 4:0![]()
#weareac

-
- Forum moderator
- Регистриран: 04 юни 2018, 15:23
- Has thanked: 393 times
- Been thanked: 2395 times
Стигнем ли финал в ШЛ, имаш бутилка от мен - шотландска, от един сорт ечемик.Petar Zanev написа: ↑06 апр 2023, 10:42И двата бъдещи финалиста в ШЛ бият тези, които ще им вземат титлите на домашната сцена с по 4:0![]()

Даваш адрес и моментално ти я засилвам.

"Quando indossiamo questa maglietta rappresentiamo noi ma anche milioni di tifosi in tutto il mondo. E' fondamentale per noi dare il massimo".
Davide Calabria.
-
- Фен на Милан
- Регистриран: 04 юни 2018, 21:12
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 84 times
Ами, 'начи Раде тръгва в пробив, стил Сале Мале Марадона, залъгва нескопосано трима защитници като се спъва в топката, тръгва да пада, стреля вече полегнал задъхан от финтове, топката рикошира в главата на вратаря (Скот Стълинг), следва горна греда, топката се връща пак в главата на Скот Стърлинг, отбива се в двете странични греди и влиза с повече от половината през гол линията. Тигрово око е безпощадно и Раде вдига купата. Хах
OFFTOPIC
OFFTOPIC