Мнение
от Rado » 22 яну 2023, 14:33
Ще си позволя да наруша росонерската ви идилия само с един пост, тъй като виждам, че повечето тук не сте запознати за какво всъщност става въпрос при гобите, а е хубаво нещата да се знаят.
Наказанието, което получиха беше заради подаването на неверни финансови отчети с който са искали да покрият изискванията за така наречените капиталови печалби. Тепърва срещу тях ще бъде повдигнато второ дело за въпросните машинации със заплатите по време на ковид кризата. Тогава обявиха, че играчите са се откзали от 3-4 месечни заплати, а се оказва, че това изобщо не е било така. Прихванати са разговори и чатове от общата група на клуба в Уатс ап, където Киелини обяснява на останалите какво се е разбрал с Аниели и какво трябва играчите да говорят пред журналистите.
УЕФА най-вероятно също ще им наложи свое наказание, защото тези финансови машинации пряко нарушават техния прословут финансов феърплей, просто все още изчакват италианците да си свършат работата за да са наясно с цялостния мащаб на нещата. Там като наказания се говори за изхвърляне между 3-5 години от турнирите.
Отделно, така между другото, писаха че Роналдо ще ги съди за едни 20 милиона които му дължат и за които има всички необходими документи.
Понеже гледам, че някой тук се беше размечтал и нас да ни стигне същото, да му кажа, че явно няма никакъв поглед върху реалната ситуация. Та нашите китайци през последните 3 години са по-скъсани и от циганче на Централна гара, за този период сигурно сме изхарчили колкото вас, ако не и по-малко. Що се отнася до Лукаку, той беше платен в едни години когато Сунинг наистина наливаха много пари в отбора и нямахме нужда от това да мислим някакви шано схеми.
Има, обаче, нещо друго интересно. Въпросният прокурор, който повдигна обвинението срещу гобите, сега иска документите на Наполи за трансфера на Осимен. Тая работа смърдеше още тогава. Те тогава обявиха, че са го платили почти колкото ние дадохме за Лукаку, някъде към 70-80 милиона. После се оказа, че всъщност кеш са дали само около 45, а другото било под формата на някакви юношки които евентуално в бъдеще да пратят в Лил и разни такива типично гобски схеми.
Та в общи линии така стоят нещата към днешна дата. Ние, които се интересуваме от калчото си знаем отлично, че Аниели и онзи отбор тумор са завършена мафиотска организация. Достатъчно поводи сме имали в годините да се убедим в това. Просто чорапа трябва да започне да се разплита отнякъде. Дано този процес да е стартирал. А Аниели спокойно може да задмине Бернар Тапи, Хесус Хил, Калисто Танци и още куп схемаджии, които времето обрече на забвение.
И преди някой да ми скочи, че пак съм се появил да ви тровя атмосферата, както някои твърдяха преди, да кажа, че не възнамерявам да добавям друг пост. Аз престанах да пиша тук още преди ние да станем шампиони. Ако наистина целта ми е била да ви тролвам, съм имал достатъчно поводи да го правя, включително и миналата седмица.
Бъдете здрави и вечен шнур за гобите!!!
ORGOGLIOSI DI ESSERE GLI UNICI