Наказани потребители
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 02 юли 2018, 16:20
- Has thanked: 1137 times
- Been thanked: 1237 times
Re: Наказани потребители
Сори, че ще хвърля фокуса за малко от важното днес, а именно колко посредствен треньор си имаме и поредния анти-рекорд, но ще трябва да отворя отново тази прашасала тема.
И ще започна така:
Гледайки последната активност на темата тук, как да очаквам, че потребител, който редовно обижда ще бъде наказан по някакъв начин? Тази вечер докладвах поредно мнение, в което отново използва неадекватен език, в случая по мой адрес, докладът беше отчетен като "Затворен", а мнението му си остана такова, каквото бе написано. С нарицанието "имбецил". И все пак, на база горните редове, продължавам да недоумявам как може това да се счита за напълно нормално държание... И се питам, пичове, да не би да му дължите пари на потребителя @Ne13sta, че го оставяте да си сипе, каквото си пожелаете всеки път? Или пък е друга услуга. Ама да не поемаме в друга посока. Важното е друго, а именно, наистина ли директни обиди ще се подминават ей така за пореден път и отново от същия комплексиран тип? Щото явно наистина е такъв. Не целя да го обиждам. Защото този тип държание, в такава честота, показва точно това. Особено към хора, които се стремят всяко мнение да покрива някакво ниво.
И допускането на това системно държание във форума е срамно също толкова, колкото и загубата днес. А преди години това място беше пример за взаимоуважение и високо ниво на онлайн футболен хъб по всички параграфи. От интелигентно написани мнения, до уважение и към противниковите отбори и фенове, които намираха място също тук, с много малки изключения.
Разберете ме правилно. Не е честно хора, които се стремят да поддържат въпросното високо ниво ежедневно, да бъдат наричани "еди-как-си", само защото дадения човек си позволява да се държи по тоя малоумен начин и само защото така му изнася.
И ще започна така:
Гледайки последната активност на темата тук, как да очаквам, че потребител, който редовно обижда ще бъде наказан по някакъв начин? Тази вечер докладвах поредно мнение, в което отново използва неадекватен език, в случая по мой адрес, докладът беше отчетен като "Затворен", а мнението му си остана такова, каквото бе написано. С нарицанието "имбецил". И все пак, на база горните редове, продължавам да недоумявам как може това да се счита за напълно нормално държание... И се питам, пичове, да не би да му дължите пари на потребителя @Ne13sta, че го оставяте да си сипе, каквото си пожелаете всеки път? Или пък е друга услуга. Ама да не поемаме в друга посока. Важното е друго, а именно, наистина ли директни обиди ще се подминават ей така за пореден път и отново от същия комплексиран тип? Щото явно наистина е такъв. Не целя да го обиждам. Защото този тип държание, в такава честота, показва точно това. Особено към хора, които се стремят всяко мнение да покрива някакво ниво.
И допускането на това системно държание във форума е срамно също толкова, колкото и загубата днес. А преди години това място беше пример за взаимоуважение и високо ниво на онлайн футболен хъб по всички параграфи. От интелигентно написани мнения, до уважение и към противниковите отбори и фенове, които намираха място също тук, с много малки изключения.
Разберете ме правилно. Не е честно хора, които се стремят да поддържат въпросното високо ниво ежедневно, да бъдат наричани "еди-как-си", само защото дадения човек си позволява да се държи по тоя малоумен начин и само защото така му изнася.
IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.
-
- Site Admin
- Регистриран: 02 юни 2018, 13:02
- Has thanked: 1397 times
- Been thanked: 1194 times
Уместна критика. Редактирани са последните мнения. Не сме слепи, но това е доста неприятна задача. Не сме спортал или дата бг, че да се налага да вършим подобни неща.
Ще бъдат взети мерки, надявам се да не се налага.
Ще бъдат взети мерки, надявам се да не се налага.

-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 18:29
- Has thanked: 979 times
- Been thanked: 1540 times
Колко жалка карикатура трябва да си, че да се занимаваш с мен в такъв момент.
Имало е какви ли не ненормалници в този форум… “побойници”, обирждии на бабички, възлюбени на Монтела, гейбойчета на Донарума, но този пич чупи тъпомера.
Сашо, взимай мерки смело! За мен е унижение да деля едно пространство с такива същества като това дето е изкопало темата от прахта. Имам достатъчно приятели фенове на Милан, така че спокойно можеш да ми триеш акаунта. Няма да ми липсвате.

Имало е какви ли не ненормалници в този форум… “побойници”, обирждии на бабички, възлюбени на Монтела, гейбойчета на Донарума, но този пич чупи тъпомера.
Сашо, взимай мерки смело! За мен е унижение да деля едно пространство с такива същества като това дето е изкопало темата от прахта. Имам достатъчно приятели фенове на Милан, така че спокойно можеш да ми триеш акаунта. Няма да ми липсвате.

IO SONO MILANISTA DA QUANDO SONO NATO NON SOLO QUANDO MI STA BENE IL RISULTATO!!!
-
- Site Admin
- Регистриран: 02 юни 2018, 13:02
- Has thanked: 1397 times
- Been thanked: 1194 times
Ne13sta е с първо предупреждение за нарушаване на правилата и бан за 1 ден.

-
- Site Admin
- Регистриран: 02 юни 2018, 18:01
- Has thanked: 627 times
- Been thanked: 1030 times
Аз затворих доклада, но...
Какво значи да трием акаунт и да се правим на пъдари на мъже, които твърдят, че са над 30, някои от вас семейни и с позиция сред обществото?
Нормално ли е по принцип речникът да съдържа насред форум подобни думи, че после и да се оправдавате в прашлясала тема?
Ако и на двама ви нещо не ви светва в момент на раздразнение, абсолютно неопределящ никакви последствия за вас, както е даден футболен мач, как ще изглеждате, ама не тук? А утре на друго място или дори пред собствените ви деца? Махането на акаунта няма да свърши работа, повярвайте.
Има потребители, които със Сашо бихме наказали веднага, но някак си не предполагах, че и вие сте сред тях. Да, това е място, където, трябва да има също елементарен ред, но пак ви връщам на горното.
Какво значи да трием акаунт и да се правим на пъдари на мъже, които твърдят, че са над 30, някои от вас семейни и с позиция сред обществото?
Нормално ли е по принцип речникът да съдържа насред форум подобни думи, че после и да се оправдавате в прашлясала тема?
Ако и на двама ви нещо не ви светва в момент на раздразнение, абсолютно неопределящ никакви последствия за вас, както е даден футболен мач, как ще изглеждате, ама не тук? А утре на друго място или дори пред собствените ви деца? Махането на акаунта няма да свърши работа, повярвайте.
Има потребители, които със Сашо бихме наказали веднага, но някак си не предполагах, че и вие сте сред тях. Да, това е място, където, трябва да има също елементарен ред, но пак ви връщам на горното.
-
- Тартор на Курва Суд
Някъде да съм казал, че искам потребителят да бъде изтрит? Едва ли това е единственият начин да предупредиш някого за неадекватно държание към останалите. Не само аз се оплаквам от това. Най-малкото не смятам, че трябва това да се случва с активен потребител, реално част от "ядрото" на форума. Със сигурност споменатият също е дал не малко с мненията си, част от които наистина смислени назад в историята. За съжаление обаче, повечето му са агресивни и лишени от каквато и да е елементарна култура.
Вие си решавате как да подходите, в крайна сметка. За мен обаче е жалко и адски неприятно това да продължава да се търпи. А най-неприятно е, когато се стараеш да се държиш на ниво, споделяйки проверени и винаги обективни и възможно най-уважителни мнения, а след това те нарекат "имбецил". Ако не знаете значението на думата, проявете в речниците.
Вие си решавате как да подходите, в крайна сметка. За мен обаче е жалко и адски неприятно това да продължава да се търпи. А най-неприятно е, когато се стараеш да се държиш на ниво, споделяйки проверени и винаги обективни и възможно най-уважителни мнения, а след това те нарекат "имбецил". Ако не знаете значението на думата, проявете в речниците.
IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.
-
- Site Admin
Не си казал нищо за триене на акаунт, @Ne13sta го каза.
Останалото мисля, че го споменах.
Тези правила за писане във форума и сайта съм ги мислил преди над 10 години, а Сашо ги е одобрил след мен. Тогава повечето пишещи бяха тийнейджъри и имаше смисъл от плюсчета, минусчета наказания, рейтинги на потребители, и каквото още беше.
Към днешна дата, специално за вашата възрастова група, не виждам защо трябва да е същото.
Останалото мисля, че го споменах.
Тези правила за писане във форума и сайта съм ги мислил преди над 10 години, а Сашо ги е одобрил след мен. Тогава повечето пишещи бяха тийнейджъри и имаше смисъл от плюсчета, минусчета наказания, рейтинги на потребители, и каквото още беше.
Към днешна дата, специално за вашата възрастова група, не виждам защо трябва да е същото.
-
- Тартор на Курва Суд
Не съм му видял мнението. Сега го погледнах и не съм изненадан, типично в негов стил си е.
А относно възрастовата група, очевидно тя няма значение.
А относно възрастовата група, очевидно тя няма значение.
-
- Фен на Милан
- Регистриран: 17 фев 2019, 20:06
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 31 times
-
- Site Admin
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 17:30
- Has thanked: 78 times
- Been thanked: 301 times
@drzzd, имам един въпрос, който не е по никакъв начин обиден или нещо такова, ами напълно в нормите на 21 век - хомосексуалист ли си? Не казвам, че има нещо лошо в това, просто питам.
Ние падаме и записваме една от най-срамните си загуби в градското дерби, треньорът след това излиза и казвва на феновете буквално: "Бе я си го нач*кайте" и на теб най-големите ти проблеми са в този ред:
1. Даден потребител да го наквасиме, че е напсувал някого си, защото видиш ли, това не е ФУТБОЛЕН форум, а форум по модерен балет и трябва да се спазва добрия език за всички примадони тук.
2. Кяер е виновен, ако беше друг, а не той даже щяхме да бием.
3. Де Кетеларе има гол и асистенция в Аталанта.
Еми сори пич, ама сигурен съм, че всички си го мислят този въпрос, аз просто го задавам. Не е нещо лично, държанието ти е просто твърде Елтънджонсово
Ние падаме и записваме една от най-срамните си загуби в градското дерби, треньорът след това излиза и казвва на феновете буквално: "Бе я си го нач*кайте" и на теб най-големите ти проблеми са в този ред:
1. Даден потребител да го наквасиме, че е напсувал някого си, защото видиш ли, това не е ФУТБОЛЕН форум, а форум по модерен балет и трябва да се спазва добрия език за всички примадони тук.
Еми сори пич, ама сигурен съм, че всички си го мислят този въпрос, аз просто го задавам. Не е нещо лично, държанието ти е просто твърде Елтънджонсово

-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 16:11
- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 2057 times
Като е футболен форум трябва да се псуваме и обиждаме ли, аз пък да питам?
Не проследих какъв е бил проблемът, защото по време на мача не бях във форума и не знам кой е крив и кой прав. Но идеята " това е футболен форум сме, можем да се псуваме като каруцари" пък е просто прекрасно.

"Messi is top-level, Kaka has impressed, Zinedine Zidane was brilliant but without a doubt, Paolo Maldini has been my favourite. He went through the entire 90 minutes without tackling. That's art." Sir Alex Ferguson

Siamo i diavoli
Siamo i diavoli
-
- Фен на Милан
- Регистриран: 17 фев 2019, 20:06
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 31 times
Абе Джордж да те питам голямо мъжкарство ли е да се убиждаме и пцуваме само защото не сме на едно мнение бъдете спокоини наказание за неста няма да има и без това са първи дружки с великия Руд Гулит само легенди между другото Неста пишеше че Кеяр му вдъхвал най много сигурност и след мача го пцува като каруцар поредния пример че този пич страда от раздвоение на личността
Луд фен на Куреро
-
- Тартор на Курва Суд
"Да го наквасваме". Това да не е детската градина бе, пич? Това е футболен фен форум, в който поне аз лично се стремя да пиша на някакво адекватно ниво и бих искал отношението към мен да е сходно. Не съм тук да се псувам с тоя и оня, само щото хората не знаят къде е нормалната граница.George Weah написа: ↑17 сеп 2023, 21:41@drzzd, имам един въпрос, който не е по никакъв начин обиден или нещо такова, ами напълно в нормите на 21 век - хомосексуалист ли си? Не казвам, че има нещо лошо в това, просто питам.
Еми сори пич, ама сигурен съм, че всички си го мислят този въпрос, аз просто го задавам. Не е нещо лично, държанието ти е просто твърде Елтънджонсово![]()
Не съм съдник, ама едва ли освен теб има друг, който си задава "тоя въпрос". А на него не смятам да отговарям, защото просто не е сериозен и показва само колко плоско може човек да мисли в, между другото, 21 век, 2023-а година. Ако в крайна сметка си толкова любопитен да разбереш сексуалната ми ориентация, не съм труден за намиране в социалките. Там ще намериш част от отговора. Останалата живее в миналото, в не много тънък списък. Т'ва едва ли е ще го схванеш.
п.с. Елтън Джон не е никак лош артист. Ама ако в твоето съзнание тоя човек е просто гей, доста жалко.
-
- Site Admin
Спасе, кога ще дойдеш на уроци по краснопис и правопис, беSpas dachev написа: ↑17 сеп 2023, 22:49Абе Джордж да те питам голямо мъжкарство ли е да се убиждаме и пцуваме само защото не сме на едно мнение бъдете спокоини наказание за неста няма да има и без това са първи дружки с великия Руд Гулит само легенди между другото Неста пишеше че Кеяр му вдъхвал най много сигурност и след мача го пцува като каруцар поредния пример че този пич страда от раздвоение на личността

Иначе, не се притеснявай, @Ne13sta е наказан, за Неста не знам, спря с футбола отдавна.