logotype
image1 image2 image3 image4 image5
От екипа...
Написано от Петър Петров   
Четвъртък, 14 Юли 2011 18:41

Уважаеми приятели и фенове на най-титулувания клуб в Света,

Ето, че след един период на затишие, отново дойде време да обединим усилия и да направим този брой 2 на списание Undici Leoni. Емоцията и поводът за това бяха спечелената 18 титла на Италия. Трофей, чакан дълго от тифозите, ръководители и играчи. Изобщо, това е първи сериозен успех в официална надпревара от достатъчно дълго време. Нещо, на което феновете на Милан не бяха свикнали - да има толкова дълъг период на "суша" по време на "ерата Берлускони".

Сега предоставяме на вашето внимание статии на събития от сезона, които са сплав от емоции, опит за реално и безпристрастно представяне на нещата и, разбира се, задължителната субективна оценка, съпътстваща мнението на нашия приятел и потребител във форума към сайта Николай Здравков. Допълнени в малки моменти от останалите редактори от екипа, тези статии няма да ви предложат неща, които не знаете. Сега, в началото на подготовката за новия сезон, тяхната цел е отново да ви върнат в онези моменти на много радости и съпътстващите ги трудности, преди постигането на общата цел - Скудетото. И всичко това е съчетано с прекрасно подбран снимков материал с отлично качество за онлайн списание, като това пред вас.

Надяваме се новата и съвременна визия да ви допада, като сме отворени за всякакви мнения и препоръки от вас - читателите. Още от първия брой обещахме това да се превърне в традиция и сега продължаваме да изпълняваме обещанието си. Екипът реализирал този втори брой ви желае приятни минути из страниците му.

 

Екип

  • Ралица Николова
  • Петър Петров
  • Николай Здравков
  • Георги Добранов
  • Александър Сергеев
  • © ACMilan-bg.com