Кака: Дадохме всичко от себе си

Кака: Дадохме всичко от себе си

Мненията на някои от играчите след дербито с Интер:
Кака: Тежко ни е, че загубихме, особено след всичко, което направихме. Въпреки загубата мисля, че се справихме добре и нашите фенове оцениха това. Дадохме всичко от себе си до самия край. Нещата не могат да продължават така, скоро всичко ще се промени. Искаме да видим резултати от упоритата си работа. Сега мислим за мача в сряда с Андерлехт.
Трудно приехме новините за наказанията на отборите, защото очаквахме справедливост. Намалиха наказанията на другите, а само нашето – не.
Рикардо Оливейра: През втората част играхме много добре, но нямахме късмет да вкараме четвърти гол. Мачът беше труден, но ние се борихме докрай. Излизаме от мача с високо вдигнати глави. Знам, че скоро всичко ще се промени, още е началото на сезона. Сега мислим за мача ни в сряда.
Марек Янкуловски: Изиграхме страхотно второ полувреме, но двете попадения в нашата врата от първата част бяха решаващи. 14 точки са много, но винаги трябва да има вяра, остават много мачове. Получи се страхотно дерби.
Кларънс Зеедорф : През първата част играта беше равна. Естествено двата гола промениха много нещата. Опитахме се да поемем инициативата, но те вкараха третия и четвъртия гол точно в нашите най-добри минути. Когато си паднал трябва да си силен, за да се изправиш на крака. Феновете бяха невероятни, те ни подкрепяха във всеки един момент от мача и ние ги поздравихме след края. Обичам да съм оптимист. Миналата година изоставахме от Ювентус с 14 точки, но наваксахме. Не можем да се отказваме сега, остават ни още седем месеца!

29.10.2006
Ралица Николова