Барези: Не сме обречени срещу Ювентус на финала

Барези: Не сме обречени срещу Ювентус на финала

Франко Барези коментира предстоящия на 9 май финал за купата на Италия между Милан и Ювентус, както и представянето на отбора през сезона досега.

"Всички бяхме любопитни как ще се справи Гатузо, но той демонстрира, че има голяма воля, която успя да предаде на отбора. Впечатлението е, че играчите го следват, постигнахме и добри резултатите, Гатузо остави силен отпечатък".

"Бонучи и Романьоли са двойката, която играе с най-голямо постоянство. Въпреки тяхното отсъствие Милан ще се подготви по най-добрия начин. Наполи играе техничен и бърз футбол, но на Сан Сиро очаквам страхотен мач и от нас".

"Началото беше добро. Отборът започна подготовка рано, след което загуби точки от първите отбори, но в последствие израснахме. Създаваме много положения, но вкарваме малко. Отборът е убеден във възможностите си, играе хубав футбол, но е необходима и лукавост".

"Надявам се, че ще приключим сезона по възможно най-добрия начин, след което ръководството ще помисли на кои зони имаме нужда от подсилване".

"Купата на Италия е важна цел за нас, това е трофей, на който държим и съм убеден, че ще отидем в Рим с уважение към Ювентус, но надъхани за победа. Демонстрирахме, че можем да създадем проблеми, така че няма да излезем на терена обречени".

10.04.2018